Mozaik
NOX 2019.

U prodaji ulaznice za najveći festival elektroničke glazbe
Objavljeno 10. veljače, 2019.
Započela je prodaja prvih ulaznica za najveći šibenski festival elektroničke glazbe NOX koji će 2. i 3. kolovoza ove godine biti održan na Martinskoj uz nastup brojnih poznatih domaćih i stranih DJ-a. Ulaznice iz limitirane serije “blind tickets” prodaju se isključivo online preko sustava Entrio po cijeni od 90 kuna za oba dana festivala i namijenjene su najvećim fanovima.


- Odlučili smo pustiti u prodaju manju količinu ulaznica kako bi brojni fanovi, koji se posljednjih tjedana naveliko raspituju o ljetnom NOX-u, mogli dobiti superpovoljne ulaznice ovako "na slijepo". NOX je prepoznatljivi simbol elektroničke glazbe u Šibeniku i Dalmaciji i jedva čekamo njegovo ljetno izdanje - poručuju organizatori festivala.


Prvi od četiri NOX-a održan je u Šibeniku 2014. godine u pothodniku kod željezničkog kolodvora, a posljednji krajem 2017. godine u Minerskoj. Pripreme za prvi ljetni NOX, koji će biti najveći do sada i odvijat će se na dvije zasebne pozornice, započele su krajem prošle godine, a do kraja veljače bit će objavljena i imena prvih izvođača koji dolaze u Šibenik prvog vikenda kolovoza.
NOX Festival održava se na festivalskoj lokaciji Martinska gdje će, uz pokroviteljstvo Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika, tijekom ljeta biti i festivali Regius, Seasplash, Membrain te Blast. T.K.
Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

Najčitanije iz rubrike