Mozaik
OSJEČKI GLAZBENIK IMA NOVU PJESMU

Shomyjev spot “Ludo laže” stiže 10. veljače
Objavljeno 9. veljače, 2019.
Osječki glazbenik Shomy ima novi videospot "Ludo laže", koji je snimljen u Zgrebu, a zanimljivo je to što ga je snimio Matija Gečević-Khan, poznati zagrebački reper koji iza sebe ima zavidnu karijeru. Tako su spojena dva različita svijeta: Shomyjev komercijalni zvuk i Khanov reperski štih.

- Pronašli smo zajednički jezik i uspotstavili dobru suradnju, pa vjerujemo u upješan ishod spota. Pjesma je u reggaeton stilu, koji još uvijek nije aktualan među hrvatskim izvođačima, ali je na Balkanu dosta slušan i praćen od mlade generacije - rekao nam je Shomy, koji se u spotu pojavljuje uz lijepu Patriciju Keserić iz agencije Diamond Soul Entertainment. Montažu spota odradio je Velimir Crljić - Oga, koji je ranije surađivao s grupom Opća opasnost.

Shomy je i na ovoj pjesmi nastavio uspješnu suradnju s hit beatmakerom Karlom Papićem, s kojim je odradio sve najveće hitove dok je nastupao u duetom s Vukijem. Završni "touch" na pjesmi "Ludo laže" dao je Kristijan Brodar, kod kojeg su također snimljeni svi hitovi dueta Shomy i Vuki.

- Zahvaljujemo svima koji su pomogli u snimanju novog videospota, a naročito sportskoj marki Jako, koja svojim sponzorstvom potpomaže mlade - poručio je Shomy.

Videospot za njegovu pjesmu "Ludo laže" moći će se pogledati od nedjelje, 10. veljače 2019. u 14 sati na Shomyjevoj službenoj Youtube stranici. Od Shomyja doznajemo kako je već u pripremi njegov novi ljetni spot, koji će biti bogat "vrućim latinoritmovima", a o detaljima pjesme obavijestit ćemo vas na vrijeme. T.K.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

Najčitanije iz rubrike