Sport
OSJEČANKE RAZOČARALE

Crnov je ljuta: Ovo nam se više ne smije ponoviti
Objavljeno 23. siječnja, 2019.
Očito nam nije suđeno imati mirniju situaciju, sad se opet moramo trgati za bijeg od opasne zone

Porazom u 12. prvenstvenom kolu rukometašice Osijeka skliznule su na 11. mjesto tablice, propustivši lijepu priliku odmaknuti od opasne zone. Ogled s Trešnjevkom na domaćem parketu trebao je biti idealna prilika za nove bodove, ali u slučaju ponavljanja izdanja iz prethodna dva ovogodišnja susreta.

A to se nije dogodilo, jer Osječanke su protiv gošći iz Zagreba prikazale najlošije izdanje u 2019. godini, podsjetivši pritom na igre koje su znale prikazivati u jesenskom dijelu sezone. Od samog početka utakmice ekipa Jelene Crnov našla se u poziciji loviti zaostatak, ali ga nije stigla, pa je samo mogla čestitati Zagrepčankama na zasluženoj pobjedi.

- Ne znam što se uopće dogodilo, kao da smo se ispuhale od silne euforije u posljednje dvije utakmice. Doslovno ih nisam prepoznala protiv Trešnjevke, bile su bez energije, bezvoljne. To definitivno nije izdanje kojim možemo biti zadovoljni, jer ni jedan segment nije bio pozitivan. Malo je reći da sam razočarana. Svaki put kada smo se i vraćale, dolazile na gol-dva zaostatka, napravile bismo tehničku pogrešku. Imale smo ih more, a ponovno nismo zabijale ni zicere s krila. Definitivno nas je ova utakmica vratila u onaj prvi dio prvenstva, kada su nam se ovakvi susreti događali češće. Ako mislimo nešto više napraviti u prvenstvu, ovakvo što više nam se ne smije ponoviti - razočarana, ali i oštra bila je Crnov, koja je u nekim prijašnjim porazima znala pronaći razloge za komplimente svojim igračicama za određena razdoblja igre. No ne i sada.

- Ne vidim ni jednu pozitivnu točku u ovoj utakmici. Imali smo toliku nervozu od prve minute, a ništa od onog što smo dogovarale, da ćemo igrati duge napade do šanse, do zicera, nismo odradile kako treba. Rekli smo da ćemo se kockati s vanjskim igračicama, više njih puštati i igrati pliću, 6-0 obranu. Međutim, otvarali su se prostori i Trešnjevka apsolutno ništa nije trebala napraviti da bi zabila gol, mi smo joj sve otvorile. Brzopleto smo rješavale neke situacije, zapucavale zicere, a kada bismo i uhvatile neki ritam, tada bismo bacile loptu u noge, aut ili njima u ruke. U ključnim trenutcima nismo imale ni snage ni preciznosti - ispričala je Crnov nakon drugog uzastopnog poraza, a taj bi se niz mogao i produžiti.

Naime, Osječanke u sljedeća tri kola igraju s vodeće tri ekipe Prve lige, gdje će, realno, teško i do boda.

Goran Roguljić
Možda ste propustili...

OSVRT NA 30. KOLO SUPERSPORT HNL-A

Nemilosrdni gosti, Rudeš ispao

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

Najčitanije iz rubrike