Regija
HUMANITARNE AKCIJE ZA ČEDU TANASIĆA

Gradonačelnica tvrdi: Bilo je vode!
Objavljeno 23. siječnja, 2019.

Vezani članci

NIJE IMAO ČIME UGASITI VATRU NA SVOJOJ KUĆI

Izgorjeli krov i dio kuće, jer je voda u selu isključena zbog gradnje vodovoda

ORAHOVICA - Nesretnom Čedi Tanasiću iz Karlovca Feričanačkog kojem je dobar dio kuće izgorio u nedavnom požaru krenuli su pomagati građani Orahovice i okolnih naselja. Bez odlaganja uključio se Grad Orahovica.

- Ovo je ljudska tragedija i naravno da ćemo pomoći, i to žurno. Posjetila sam mjesto požara odmah nakon gašenja i porazgovarala s gospodinom Čedom, i eto, važno je prije svega da nitko nije nastradao. Moram svakako reći da tvrdnje koje su kolale po gradu i medijima da vode u tom mjestu nije bilo nikako nisu istinite – rekla je orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin.

U pomoć su pristigli i članovi Gradskog odbora HDZ-a Orahovica, koji se pokrenuli humanitarnu akciju.

- Čim smo čuli što se nesretnom čovjeku dogodilo, brzo smo se dogovorili i krenuli u akciju. Obišli smo mjesto događaja, porazgovarali s gospodinom Čedom kako bi uvidjeli što mu treba i već danas krećemo u prikupljanje pomoći. Pozivamo i sve građane Orahovice i okolice da se priključe ovoj i svim drugim akcijama za pomoć Čedi Tanasiću kako bismo pomogli što je više moguće – kazao je tajnik HDZ-a Orahovica, Krešimir Kostelac.
V. Grgurić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike