Osijek
U ORGANIZACIJI ŽENSKE UDRUGE “IZVOR”

Besplatni tečaj engleskog jezika
Objavljeno 21. siječnja, 2019.
Ženska udruga "Izvor" poziva sve zainteresirane da se prijave na tečaj engleskog jezika do 28. siječnja 2019. za proljetni semestar. Riječ je o besplatnoj edukaciji organiziranoj prema stupnjevima CEFR (Europski referentni okvir za jezike), koja se održava u poslijepodnevnim satima u trajanju od 20 tjedana, i to jednom tjedno po dva školska sata.

U ovome terminu tečaj je organiziran u sklopu programa „Mreža usluga za život u zajednici“, uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a u partnerstvu s Gradom Osijekom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. "Tečaj se organizira i u sklopu projekta "Pokreni", financiranog iz Europskog socijalnog fonda, a u partnerstvu s Gradom Osijekom i Udrugom gluhoslijepih osoba grada Osijeka i OBŽ-a. Ova je edukacija prije svega namijenjena osnaživanju osoba u nepovoljnom položaju, stoga dugotrajno nezaposlene osobe imaju prednost pri upisu", poručuju iz ove udruge. Udruga "Izvor" organizira tečajeve engleskog jezika od 2013. godine u dva termina godišnje. Tečaj se provodi dva sata tjedno u poslijepodnevnim satima; u proljetnom terminu od veljače do lipnja te u jesenjem terminu od rujna do siječnja. Sve u suradnji s Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek koja ustupa prostor te je unutar inicijative “Ukorak s vremenom” organiziran i dodatni tečaj za osobe u mirovini, sufinanciran kroz projekt “Razvoj usluga podrške za život u zajednici“.

Dodatne informacije mogu se dobiti na internetskoj stranici www.zenska-udruga-izvor.hr ili pozivom na broj telefona 031/290 433, radnim danom od 10 do 14 sati.I.Sl.
Najčitanije iz rubrike