Crna kronika
UHIĆEN DVOJAC OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA

Upucali ugostitelja u Slavonskom Brodu pa pobjegli u Zagreb
Objavljeno 19. siječnja, 2019.

SLAVONSKI BROD - Dvojica muškaraca, 43-godišnjak i 28-godišnjak, koje se sumnjiči za pokušaj ubojstva Brodskog ugostitelja uhićeni su u petak tijekom dana u Zagrebu. Podsjetimo, 43-godišnjak je iz vatrenog oružja upucan 7. siječnja, oko 19 sati, u Naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu. Dvojac je ispalio više hitaca prema 43-godišnjaku, nakon čega su pobjegli. Do uhićenja bili u petak bili su u bijegu.


U vezi pucnjave u Slavonskom Brodu, u petak u 13,40 sati, u Zagrebu, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uhvatili su dvojicu muškaraca. Radi se o 43-godišnjaku i 28-godišnjaku, za kojim su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske tragali zbog sumnje u počinjenje pokušaja ubojstva – kazao je na izvanrednoj konferenciji za novinare Antun Valić, načelnik PU brodsko-posavske.


Dražen Puljko, voditelj Službe kriminalističke policije, kazao je da su brodski policajci, zajedno sa kolegama iz Zagreba, odmah nakon uhićenja pretražili prostorije u kojima su bili 43-godišnjak i 28-godišnjak te pri tome pronašli po jedan automatski i poluautomatski pištolj. Postoji sumnja da je baš s tim oružjem i pokušano ubojstvo brodskog ugostitelja.S.Lacić

Možda ste propustili...

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

TROJE POGINULIH U UTORAK NA HRVATSKIM CESTAMA

Vozač (44) Audija nije bio vezan

Najčitanije iz rubrike