Sport
DUGA LJUBAV PREMA KLUBU

Navija za Liverpool od davne 1923. godine
Objavljeno 19. siječnja, 2019.
Liverpool ima odanu vojsku navijača u Engleskoj, ali i mnogo šire. Za "redse" se navija u cijelom svijetu, postiji i hrvatski Fan klub Liverpoola, no malo tko od tih navijača može se pohvaliti kako ima više od 90 godina navijačkog staža. No postoje i takvi vremešni navijači, jedan od njih je 104-godišnji Bernard Sheridan. On je vjerni navijač kluba s Anfielda još od 1923. godine, i u subotu će biti poseban gost na utakmici između Liverpoola i Crystal Palacea. Oduševljeni 104-godišnjak je izjavio kako "jedva čeka poći na stadion i zapjevati You‘ll Never Walk Alone".

Bernard Sheridan je od 1923. do sada proslavio na tribinama gotovo sve važnije klupske trofeje. Rođen je 1915. godine i s Liverpoolom je proživio osvajanje 14 naslova engleskog prvaka, svih sedam FA Cupova i svih pet naslova europskog prvaka.

Odanom navijaču osobno se javio trener Jürgen Klopp koji mu je pismom zahvalio na podršci, unaprijed mu čestitao rođendan, 25. siječnja, uz prigodni dres i pozvao ga na utakmicu.

- Hvala vam na vašoj dugogodišnjoj podršci i nadam se da ćete lijepo proslaviti rođendan sa svojom obitelji. You‘ll Never Walk Alone - napisao je Klopp.

- Za Liverpool navijam otkad znam za sebe, ali u zadnje vrijeme ne mogu na utakmice, jer muči me malo zdravlje i ne mogu se kretati. No, oduševljen sam što ću u subotu opet biti na Anfieldu, pjevati, navijati i uživati. Naravno, mi pobjeđujemo, u to nitko ne treba sumnjati - kazao je 104-godišnji Sheridan za Liverpool Echo. Vjerojatno najstarijeg Liverpoolova navijača na utakmici će pratiti cijela obitelj koja je također gost kluba za koji žestoko navija. I. Li.
Možda ste propustili...

ODBOJKAŠI KREĆU U FINALNU SERIJU ZA PRVAKA

Nakon trijumfa u Kaštelima puni smo samopouzdanja

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

Najčitanije iz rubrike