Mozaik
NINA I DALJE NA VRHU LJESTVICE HR TOP 40

Mia Dimšić zabilježila najveći skok
Objavljeno 18. siječnja, 2019.
Nakon 16 tjedana provedenih na HR Top 40, unutar kojih je 12 tjedana zaredom provela na prvome mjestu, Nina Badrić još jednom se vratila na sam vrh ljestvice. Njezina pjesma Rekao si, u izdanju Aquarius Recordsa, nakon blagdanskog je razdoblja još jednom rezervirala uši i srca slušatelja diljem zemlje. Na tjednoj top-listi emitiranja Nina je od samog ulaska zadržala prvu poziciju, a objavom ovog singla najavila je svoj novi album. Pjesmu potpisuju autor Ante Pecotić, Predrag Martinjak i Shalla zaslužni su za aranžman, a spot su režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

- Ovo je genijalna vijest za početak nove godine. Presretna sam, naravno. To samo potkrepljuje činjenicu da je pjesma Rekao si osvojila srca ljudi - izjavila je Nina.

Na drugo se mjesto popela Vanna s pjesmom U tebi, u izdanju Croatia Recordsa. Taj je singl svojim dolaskom ostvario najviši ulaz na HR Top 40 i nastavio svojim zaraznim ritmom dominirati radijskim eterom. Broj 3 zauzela je još jedna uspješna izvođačica zavidnoga glasa, a to je mlada Franka, čija je pjesma Ti mi nosiš sreću i nakon 11 tjedana redoviti izbor glazbenih urednika na radijskim postajama. Najizdržljiviji na trenutnoj listi HR Top 40 su grupa Vatra i Massimo, koji su na njoj proveli gotovo godinu dana sa svojim hitom Nama se nikud ne žuri. Najveći skok ostvarila je Mia Dimšić s pjesmom Do posljednjeg retka.

Regionalne liste emitiranja u Hrvatskoj na prvome mjestu bilježe samo jedno ime, a to je Nina. T.K.
Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike