Mozaik
ZVIJEZDE DOLAZE U UMAG

Sea Star: Nastupit će
Sven Väth i Nina Kraviz
Objavljeno 18. siječnja, 2019.
Nastup je potvrdio i Ilario Alicante, proglašen najboljim svjetskim techno DJ-em u 2018.

Najjači Sea Star do sada svoje će ovogodišnje adute publici predstaviti u nekoliko valova sljedećih tjedana, od kojih prvi donosi line-up predvođen dvama divovima svjetske elektronske scene!

Svoj nastup u laguni Stella Maris potvrdio je čovjek koji je stvarao glazbenu povijest, trostruki dobitnik nagrade za najboljeg svetskog DJ-a te jedan od otaca techno pokreta, veliki i neponovljivi Sven Väth, a s njim stiže i apsolutna liderica modernog elektronskog zvuka, karizmatična i jedinstvena Nina Kraviz! Dok je Papa Sven, kako ga zovu svi fanovi i poštovatelji, netko tko stoji kao simbol europskog plesnog zvuka i neokrunjeni kralj Ibize, čije Cocoon partije pratimo rekordnih 20 sezona, aktualni trenutak istovremeno nitko ne definira bolje od Nine Kraviz, vjerojatno i najtraženijeg DJ-a današnjice i udarnog headlinera najvećih svjetskih glazbenih festivala. Nina je prethodne dvije godine obilježila festival Exit, puštajući glazbu u najprestižnijem slotu zatvaranja legendarne Dance Arene, tijekom kojeg joj desetci tisuća ljudi nije dopuštalo da siđe s pozornice pozivajući je na bis i skandirajući njezino ime kao na stadionskim rock koncertima, što do tada nije bilo zabilježeno u elektronskoj glazbi!

Uz Ninu i Svena nastup je potvrdio i dobitnik nagrade za najboljeg svjetskog techno DJ-a u 2018. godini, Ilario Alicante, koji je u međuvemenu izbio među udarne zvijezde najvećih festivala. Zahvaljujući toj trojci, ali i spektakularnoj produkciji s glavnih pozornica festivala Exit, duh globalno famozne Exitove Dance Arene materijalizirat će se 24. svibnja na impresivnom Addiko Tesla Stageu, glavnoj pozornici Sea Stara, u jedinstvenom spoju povijesti, sadašnjosti i budućnosti elektronske glazbe.

Jednako uzbudljivo bit će i sutradan u susjednoj Nautilus Areni, gdje će amfiteatar u kojem se odigravaju ATP turniri napuniti selekcija inozemnih i domaćih vedeta. Ultimativna zvijezda večeri je Enrico Sangiuliano, najprodavaniji techno izvođač na Beatportu 2016., koji je tad krenuo strelovito i danas se, uz Alicantea, smatra jednim od predvodnika nove generacije techno headlinera. S njim dolazi i zagrebački mag Petar Dundov te nova generacija domaćih zvijezda, u kojoj su splitski wunderkind DJ Jock, šibenska zvijezda u usponu Lawrence Klein i već internacionalno popularan DJ iz Pule, Unique. Subotnji techno program na Nautilusu napravljen je u suradnji s portalom Klubskascena i predstavlja čak tri višestruka ovogodišnja dobitnika glazbene nagrade Ambasador.

Predstavljanje line-upa Sea Stara odvijat će se u nizu žanrovski šarolikih etapa tempiranih do kraja veljače. Drugim riječima: sljedeća superstar objava stiže već za nekoliko tjedana! Svoje će treće izdanje Sea Star doživjeti od 24. do 25. svibnja 2019. u predivnoj laguni Stella Maris, čijih je više od 80.000 posjetitelja i brojna velika glazbena imena već postavilo festival među najvažnije na Mediteranu.

Welcome Party je 23., a Closing Party 26. svibnja. Prvi kontingent ulaznica, pušten sredinom prosinca, rezultirao je prodajom njih čak 5000, i to prije roka!

Tanja Kvorka
50 % UŠTEDE!
U prodaji su trenutno ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 229 kn, što je velikih 50 % uštede u odnosu prema finalnoj cijeni! Uz njih, u ponudi su i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn, a sve ulaznice mogu se kupiti na prodajnim mjestima te online u susavima Ticketshop.hr i Entrio.
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike