Osijek
U KUŠAONICI PIVA GAJBA

Sljubljivanje piva i hrane - “Craft Tap & Food”
Objavljeno 18. siječnja, 2019.
U nedjelju, 20. siječnja 2019., s početkom u 19 sati u Gajbi - kušaonici piva održat će se zanimljiva priča o sljubljivanju piva s hranom - Craft Tap & Food.

- Ove godine počinjemo priču sljubljivanja piva s hranom. Jednom mjesečno imat ćete priliku rezervirati svoje mjesto na večeri koju će za vas pripremati chef, na kojoj će se posluživati pivo što najbolje odgovara pojedinom jelu. Event će biti zatvorenog tipa jer smo ograničeni prostorom. Nadam se da ćete znati prepoznati trud i pružiti nam priliku da vas uvedemo u neku novu priču u Gajbi i neku novu dimenziju uživanja u pivu. Pivili - ističu organizatori.

Idealan spoj hrane i piva bit će u tri slijeda: 1. Pale-Ale čvarak Burger + 0,3l pale alea, Zmajska pivovara/sporo pečena svinjetina, pecivo od čvaraka, karamelizirani crveni kupus, umak od Zmajskog pale ale; 2. Ribs Chips&Dips + 0,3l schwarzbier Mangulica, Beckers Craft Brewery #beckersbrewery/Sous vide pečena marinirana mlada svinjska rebra, BBQ umak s Beckers dark lager pivom, chips od krumpira sa začinskim biljem, dipper od suhe šljive sa šljivovicom; 3. Porter Profiteroli + 0,3l porter, Zmajska pivovara/hrskavo tijesto, krema od vanilije burbon, tamna čokolada sa Zmajskim porter.

Prijave se primaju na šanku Kušaonice piva Gajba. Kotizacija se uplaćuje pri prijavi. Broj mjesta je ograničen.

Kotizacija iznosi 149 kuna, a uključuje craft aperitiv i sve craft sljedove jela koja će pripremiti chef Ivan Uglik u kombinaciji s craft pivima. I. Alilović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike