Tehno
HRVATSKI MI STORE

Mi Mix 3 pametni telefon
Objavljeno 18. siječnja, 2019.
Mi Mix 3 četvrti je u nizu Xiaomijevih flagship uređaja iz MIX serije koja je poznata po jedinstvenom dizajnu, premium materijalima i inovativnim rješenjima. U kontekstu inovativnih rješenja, Xiaomi je kod Mi Mix 3 modela otišao korak dalje. Opremio je ovaj uređaj kliznim mehanizmom zahvaljujući kojemu se ekran proteže do svih rubova prednjeg panela, a uređaj otključava samo jednim kliznim pokretom. Prednju stranu odlikuje 6,39 inčni AMOLED ekran koji je razvučen na 93,4 % prednjeg panela te dvostruka selfie kamera koja dolazi s 24 MP + 2 MP senzorima, omogućujući time snimanje fotografija s bokeh efektom te inteligentnim uljepšavanjem i portretima. Također, u kontekstu inovativnosti, važno je istaknuti da je Mi MIX 3 prvi uređaj iz MIX serije opremljen fizičkom tipkom koja služi za Xiao Ai glasovnog asistenta.

Što se tiče jedinstvenog dizajna i premium materijala, Mi MIX 3 odlikuje kombinacija stakla i keramike, a dostupan je u sljedećim bojama – Onyx Black, Jade Green i Sapphire Blue. No osim premium keramičkog panela s okvirom od aluminija 7000, stražnja strana Mi MIX 3 modela rezervirana je i za senzor otiska prsta koji služi za otključavanje tog pametnog telefona, kao i dvostruku 12 MP + 12 MP kameru koja, zahvaljujući AI karakteristici, ima podršku za prepoznavanje čak 238 scena i objekata te snima 960 fps usporeni video, a kao efekt u njega dodaje glazbenu podlogu.

Osim jedinstvene vanjštine, Mi MIX 3 dodatno impresionira i svojim hardverskim karakteristikama. Opremljen je najboljim i najjačim Qualcomm-ovim flagship procesorom, Snapdragon 845 kojeg odlikuje 8 Kryo 385 jezgri te dolazi u četiri varijante radne i interne memorije – 6 GB+128 GB, 8 GB+128 GB, 8 GB+256 GB, 10 GB+256 GB. Mi MIX 3 dolazi s 10W Qi podrškom za bežično punjenje te baterijom snage 3200 mAh, uz MIUI 10 korisničko sučelje temeljeno na Android 9 Pie operativnom sustavu. Cijena uređaja iznosi 4399 HRK, a osim u sklopu zagrebačkog Mi Storea, bit će dostupan i u trgovinama Links i Ekupi..M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike