Tehno
NOVA "ČUDA" ZA UGODNIJI ŽIVOT

Proizvodi tvrtke Lenovon predstavljeni na velikom događanju CES 2019
Objavljeno 18. siječnja, 2019.
Lenovo je na događanju CES 2019 predstavio novu skupinu inteligentnih uređaja - proizvode osmišljene kako bi transformirali i unaprijedili načine na koji ljudi žive, rade i zabavljaju se.Lenovo se ponovno udružio s tvrtkom Google - ovaj put kako bi predstavio Lenovo Smart Clock s Google Asistentom, najnovijim dodatkom inovativne linije proizvoda za pametno življenje tvrtke Lenovo. Namjenski osmišljen za spavaću sobu Lenovo Smart Clock pomaže pri opuštanju u večernjim satima, početku dana, kontroliranju pametnog doma i slušanju omiljene glazbe. Kao najnoviji uređaj u obitelji proizvoda za pametan dom tvrtke Lenovo, Lenovo Smart Clock dio je stalno rastuće linije koja sada uključuje Lenovo Smart Display i Lenovo Smart Home Essentials potvrđujući predanost tvrtke da obiteljski život učini lakšim i produktivnijim.
U suradnji s Amazonom, tvrtka Lenovo je osmislila Lenovo Smart Tabs, novu kategoriju 2-u-1 tableta, koji se pretvaraju u potpunosti funkcionalne pametne ekrane s Amazon Alexa. Oni su „must have“ u kućanstvima i iznimno su jednostavni za postavljanje. Jednostavno postavite Lenovo Smart Tab u pripadajući Lenovo Smart Dock i tablet se pretvara u “Show Mode” pametni ekran sa slikom na cijelom ekranu i kristalnim zvukom koji ispunjava prostoriju te prenosi Alexine odgovore gotovo iz svakog dijela prostorije. Uz Lenovo Smart Tabs kućanstva sada imaju pristup potpuno opremljenom Android tabletu koji služi kao središte za pametne kućanske uređaje. Kombinacija smart docka i novog 2-u-1 tableta pruža nove i uzbudljive načine za lakše upravljanje kućanstvom.
Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji u kombinaciji s naprednim audio i display tehnologijama nova generacija Yoga računala tvrtke Lenovo najpametniji su njihovi uređaji do sada. Bilo da ste digitalni nomad, poslovni profesionalac, kreator digitalnog sadržaja ili dizajner, tehnologija u novim Yoga S940, Yoga A940, Yoga C730 s AMOLED-om i Yoga mišu s laserskim pokazivačem mogu vam pomoći da brže obavljate poslove i olakšate si život.
Zahvaljujući kompletnom paketu Lenovo Smart Assist AI značajki iznimno tanko Yoga S940 prijenosno računalo s Windows 10 operativnim sustavom pruža sigurnost i privatnost bez žrtvovanja produktivnosti i praktičnosti. Koristeći mogućnosti umjetne inteligencije, ovo uključuje mogućnost automatskog filtriranja većine buke iz okoline i zamagljivanja pozadina koje nas dekoncentriraju tijekom videopoziva. Za umjetnike i dizajnere ništa nije bolje od skiciranja olovkom na papiru, zar ne? Nova „sve u jednom“ stolna računala ovdje su kako bi preispitala tu tvrdnju. Osmišljen za kreatore digitalnog sadržaja, stolno računalo Windows 10 Yoga A940 snažno je kreativno platno s velikim 27-inčnim opcijskim 4K IPS zaslonom osjetljivim na dodir s tehnologijom Dolby Vision koji u život donosi zabavu kroz iznimno jasnu kvalitetu slike. Dolazi s rotirajućim zglobom koji omogućuje naginjanje zaslona na način ugodan za crtanje od 25 stupnjeva, za izuzetnu fleksibilnost i stabilnost pri crtanju, skiciranju ili označavanju digitalnom olovkom. Također dolazi s Lenovo Precision Dial, upravljačem posebno izrađenim za dizajnere, fotografe i snimatelje kako bi omogućili preciznije selektiranje i prilagođavanje svog sadržaja. S Lenovo Smart Assist omogućenim AI značajkama,1 Dolby Vision tehnologijom, 4K širokokutnim zaslonom sa zapanjujućom svjetlinom, kontrastom, bojom i detaljima te pojačan Dolby Aos sustavom zvučnika za bogati i pokretni zvuk, Yoga A940 idealan je središnji sustav u domu ili radnom prostoru kreatora sadržaja.
Jasminka Knežević