Sport
MARSONIA

Brođani bez trenera, Kosić otišao u Dinamo
Objavljeno 17. siječnja, 2019.
Nogometaši Marsonije uoči priprema za proljetni dio prvenstva u Trećoj HNL "istok" ostali su bez trenera! Domagoj Kosić dobio je ponudu od svog Dinama i vratio se u Zagreb, a Brođani su u potrazi za novim šefom struke.

Kosić je na klupu Brođana stigao krajem rujna prošle godine i nakon završetka jesenskog dijela prvenstva dogovorio je ostanak na kormilu Marsonije, no 2019. godina donijela mu je nove mogućnosti i odlučio je prihvatiti izazov. Njegov klub Dinamo ponudio mu je mjesto pomoćnog trenera u momčadi Dinamo II koja nastupa u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi i Kosić je zahvalio na suradnji Marsoniji te otišao u drugu momčad "modrih".

Brodski nogometni ligaš tako će ove sezone, koja je tek na sredini, nakon Roberta Špehara i Domagoja Kosića dobiti i trećeg trenera. Tko će to biti, znat će se najkasnije do kraja tjedna kada bi na stadionu uz Savu trebale početi zimske pripreme. Za sada se ne spominje ni jedno ime, Uprava kluba krenula je u potragu i navodno kontaktirala nekoliko imena.

- Marsonia je ove zime ostala bez trenera Domagoja Kosića koji je odlučio prihvatiti ponudu matičnog kluba te se nakon igračke karijere sada vraća u Dinamo, ali kao trener. On je dijete Dinama te unatoč činjenici što se s Marsonijom dogovorio za nastavak suradnje na proljeće, zov matičnog klub bio je mnogo jači. Tako će Kosić, prema najavama, biti pomoćnik Igoru Jovičeviću u Dinamu II koji se natječe u Drugoj HNL. Marsoniji je bila čast što je netko iz njenog kluba otišao u Dinamo te klub zahvaljuje Kosiću na dosadašnjoj suradnji. Želimo mu mnogo sreće i sportskog uspjeha u njegovom voljenom klubu. Pripreme Marsonije trebale bi početi u petak, 18. siječnja, a do tada bi se trebalo znati tko će biti treći trener bijelo-crnih u ovoj sezoni Treće HNL "istok", stoji na Facebook stranici NK Marsonije. I. Li.
Najčitanije iz rubrike