Regija
LIONS CLUB PREDAO HUMANITARNI DAR

Udruzi slijepih laptopi i čitač zvučnih kartica
Objavljeno 16. siječnja, 2019.
NAŠICE

Lions club Našice uručio je humanitarni dar - tehničku opremu - Udruzi slijepih iz Našica. Udruga je tako dobila na korištenje dva prijenosna računala i čitač zvučnih kartica. Humanitarni se dar prikupio na proslavi 25. godišnjice djelovanja Lions cluba u Našicama, koja je održana u prosincu prošle godine. Predsjednik Lions cluba Samir Haj Barakat izrazio je veliko zadovoljstvo prikupljenom donacijom te Udruzi slijepih poželio sve najbolje u budućem radu.

- Lions club je nastao još početkom 20. stoljeća u SAD-u i njihove su prve akcije bile vezane upravo uz slijepe, tako da je uistinu posebno što smo upravo te aktivnosti spojili s našom obljetnicom u Našicama i tako zaokružili jednu cjelinu - rekao je predsjednik Lions cluba.

Ova donacija ubrzat će modernizaciju udruge te njezinim članovima omogućiti lakše pisanje novih projektnih prijedloga za financiranje iz EU jer su već sada u iščekivanju rezultata za svoj prvi projekt "Videći pratitelj".

- Istaknuo bih od doniranog čitač zvučnih kartica, namijenjen slijepim učenicima i studentima, za koji se nadam da će potaknuti na modernizaciju i starije članove društva, a mlađima omogućiti lakše učenje i obrazovanje - rekao je Rolando Butković, predsjednik Udruge slijepih Našice. I.Ć.
Možda ste propustili...

POVJERENSTVO ZA SUZBIJANJE OVISNOSTI VPŽ-A

Novi je predsjednik Siniša Brlas

IMA NAJBOLJE VINO SLATINSKOG VINOGORJA

Mirko Lukač: Vino se mora osluškivati

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA RIZNICA: ŽUPANIJA OBNAVLJA ŠKOLE I PRATI TRENDOVE

Područne škole važne za život sela, VSŽ ih podupire

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

2

PRVA LOPTA ZA 20-AK DANA?

Čeka se licenca za umjetni travnjak na pomoćnom igralištu

3

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli