Osijek
ZAVOD ZA STANOVANJE OBILJEŽAVA ZGRADE

Nove naljepnice na svim ulazima
Objavljeno 15. siječnja, 2019.
Nakon dugo vremena Zavod za stanovanje najavljuje ponovno obilježavanje zgrada pod svojim upravljanjem - njih ukupno 1578, koje će početkom idućeg tjedna u tu svrhu početi obilaziti djelatnici Zavoda.

- Najviše stambenih zgrada u Osijeku ugovor o održavanju ima sa Zavodom za stanovanje, a s obzirom na to da su suvlasnici tih zgrada u velikoj mjeri zadovoljni partnerstvom, Zavod je odlučio označiti ih u novom ruhu. Na taj će način suvlasnicima, njihovim posjetiteljima i povremenim radnicima na održavanju odmah nakon dolaska pred zgradu biti jasno da se o svemu u tome objektu brine najozbiljniji upravitelj u regiji - poručuje Bojan Bodražić, direktor Zavoda za stanovanje, uz napomenu da će naljepnice dobiti kako zgrade pod ugovornom upravom tako i one pod prisilnom upravom, odnosno zgrade koje odlukom Grada po automatizmu idu na prisilno upravljanje Zavoda.

Bodražić dodaje i kako, uz nove naljepnice na zagradama, od idućeg tjedna suvlasnici stambenih zgrada pod upravljanjem Zavoda za stanovanje mogu očekivati i njegov posjet u pratnji stručnih suradnika. Sve kako bi se stekao što bolji uvid u stanje fonda kolektivnog stanovanja u Osijeku.

Nove naljepnice, ističu iz Zavoda, samo su jedan od koraka u približavnju tog upravitelja njegovim korisnicima, što je počelo novom internetskom stranicom, kojom redovito izvještava o pozitivnim primjerima suradnje te potiče suvlasnike na komunikaciju s nadležnim službama. I.Sl.
Besplatni časopis za sve suvlasnike
Uz internetsku stranicu, kako bi se približio svojim korisnicima i poboljšao komnikaciju, Zavod za stanovanje razvio je i časopis koji se kvartalno dostavlja svima koji plaćaju pričuvu. Časopis financiraju sponzori koji zbog vala obnove stambenih zgrada imaju potrebu svojim ponudama doći do svih budućih pokretača investicija u zgradama zajedničkog stanovanja. Koncipiran je tako da suvlasnicima odgovara na pitanja koja ih muče vezano uz redovito i uredno funkcioniranje stambenih zgrada te ih educira o mogućnostima ulaganja.
Najčitanije iz rubrike