Mozaik
TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE

“Ne mogu jubav kriv” je hit mjeseca
Objavljeno 15. siječnja, 2019.
Singl pod naslovom "Ne mogu jubav krit" Tomislava Bralića i klape Intrade za kraj 2018. godine bio je među omiljenim hitovima na radijskim postajama. Pjesma je najavila njihov najnoviji album "Bilo je i vrime" u izdanju Scardone, a nedugo nakon izlaska ostvarila je najviši ulaz na listu HR Top 40.

Upravo prema ovoj službenoj listi radijskog emitiranja pjesma "Ne mogu jubav krit" u prosincu je među svim pjesmama zabavnog žanra ostvarila najveći uspjeh te predstavlja zabavni hit mjeseca u prosincu prema službenim podacima Hrvatske diskografske udruge. Ovaj zabavni hit najavio je novi studijski album Tomislava Bralića i klape Intrade koji sadrži čak 14 pjesama, među kojima su hitovi poput "Lipe oči", "Ne mogu te prestat jubit" i "Ferma bi vrime". Tekst i glazbu ove pjesme potpisuje Vinko Barčot, a aranžman Leo Škaro.

Da slušatelji vole klapsku glazbu, osim izbora radijskih urednika, dokazali su i jesenski koncerti ove klape, među kojima je i nastup u ispunjenoj zagrebačkoj Areni, a za koje se tražila ulaznica više. Bilo ljeto ili zima, vremena za klapu uvijek ima – pogotovo kada donosi zabavu u domove slušatelja.Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. J.Kn.
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

Najčitanije iz rubrike