Regija
ČELNICI HVIDR-E

Posjetili roditelje
Objavljeno 13. siječnja, 2019.
SLATINA

Roditelje poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu s područja Slatine i Orahovice, koji se sastaju svaki petak u prostorijama udruge, u Zavičajnom muzeju, posjetili su predsjednik Zajednice članova i udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš i predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić. Bubaš je predsjednici udruge Mariji Maračić uručio dvije knjige koje se bave problematikom zbivanja u Domovinskom ratu - "Slatinska kronika Domovinskog rata" Miljenka Brekala i "Zločin za koji još nitko nije odgovarao" Miroslava Gazde. Uz pomoć Brekala, Ministarstva hrvatskih branitelja i pomoćnika ministra Nenada Križića, Zajednica udruga i članova HVIDR-a VPŽ došla je do sredstava za tiskanje dvjesto primjeraka, rekao je Bubaš.

– I dalje radimo na tome kako bismo prikupili još donacija jer nam je cilj tiskati njih tisuću i podijeliti ih školama na području Slatine. Smatram kako je jako važno da naša djeca uče pravu istinu o Domovinskom ratu – rekao je Bubaš.

Predsjednica Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Slatina-Orahovica Marija Maračić zahvalila je Mati Bubašu i Iliji Nikoliću na posjetu i knjigama. P. Žarković
1000

knjiga žele podijeliti školama na području grada Slatine
Možda ste propustili...

U ZVONIMIROVCU SE ULAŽE U “STARU ŠKOLU” I INFRASTRUKTURU

Izgrađen je most, grade se nogostupi

KAMEROM SNIMATELJA ŽELJKA FELBARA

Veliko jezero, Europska Amazona, Velika rijeka

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA PROVODI KATASTARSKU IZMJERU ZA DIO K. O. SEMELJCI

Utvrđuju se međe i ispravlja vlasništvo

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana