Osijek
PREZENTACIJA U GISKO-U

Doznaj kako možeš studirati u Danskoj
Objavljeno 13. siječnja, 2019.
Danska je posljednjih godina omiljena destinacija za studij hrvatskim studentima. BHV Education u tom je razdoblju pomogao s pripremama, prijavama te odlaskom na studij mnogim učenicima kojima je to bila želja. Nekoliko je razloga koji privlače brojne Hrvate u Dansku, a među njima i besplatan studij za sve EU studente, studij na engleskom jeziku, velik izbor traženih programa, rad na projektima i u timovima, fokus na praksu, uz razumijevanje teorije, obvezna praksa, mogućnost rada uz studij, mogućnost dobivanja stipendije od danske vlade te skandinavski način života.

Zainteresirani za studiranje na međunarodno priznatim fakultetima u Danskoj, gdje je fokus na stjecanju iskustva i gdje je odnos s profesorima prijateljski, trebaju rezervirati svoje mjesto na prezentaciji prijavom na e-mail adresu silvija.roskaric@bhvedu.com. Prijava treba sadržavati ime i prezime, što biste željeli studirati, koji ste razred i škola i broj mobitela. Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 21. siječnja, s početkom u 18 sati u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek (Europska avenija 24).

Inače, BHV Education vodeći je savjetnik za obrazovanje u inozemstvu i već 24 godine uspješno radi u promociji različitih programa kulturne razmjene i školovanja u inozemstvu. Savjetodavnim uslugama pomaže polaznicima u odabiru zemlje, fakulteta i programa, prikuplja i obrađuje potrebnu dokumentaciju, izrađuje kompletnu prijavu i pomaže u svim koracima u procesu odlaska na odabrani program. I.R.G.
PROGRAMI BHV EDUCATION
U programima BHV Education do sada je sudjelovalo više od 10.000 polaznika. Njihovi se programi mogu ukratko svesti na sljedeće skupine: srednjoškolsko obrazovanje u inozemstvu, tečajevi jezika u inozemstvu, preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studij u inozemstvu te učenje uz rad. Posljednji program mladim ljudima nudi boravak u inozemstvu uz mogućnost legalnog zapošljavanja kako bi lakše snosili troškove svog boravka (programi stručnog stažiranja Au Pair, Internship/Traineeship itd.).
Možda ste propustili...

NA DAN PARLAMENTARNIH IZBORA

Trgovine koje rade 17. travnja

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

Najčitanije iz rubrike