Osijek
ŠKOLA MALAC GENIJALAC

Počele prijave za drugu generaciju
Objavljeno 14. siječnja, 2019.
Škola mentalne aritmetike Malac genijalac, koja je protekle godine nakon Splita počela i u Osijeku, u potrazi je za novim polaznicima. Novi će malci činiti drugu generaciju programa čija nastava počinje već 27. siječnja. Škola traje deset mjeseci za školarce, a za predškolce 12. Nastava se odvija subotom, uz dopune tijekom tjedna.

Riječ je o međunarodnom edukacijskom programu namijenjenom djeci predškolske i školske dobi, od četiri do 12 godina, temeljenom na učenju matematike s pomoću najstarije računaljke na svijetu – abaka. Razvijanje djetetove mašte i kreativnosti, logičko-analitičkog razmišljanja, povećavanje pažnje i koncentracije te iznimno brzo računanje osnovni su ciljevi ove škole mentalne aritmetike, koja djecu priprema za školu i dopunjava redoviti školski program.

Na osnovnoj razini djeca svladavaju zbrajanje i oduzimanje, a na naprednoj se razini, u jednakom trajanju, obrađuju množenje i dijeljenje. Kada završe obje razine, imaju mogućnost besplatno se nastaviti školovati i usavršavati u mentalnom računanju.

Predbilježbe za program primaju se do popune grupa. Moguće ih je obaviti preko mrežne stranice malacgenijalac.hr, istoimene facebook-stranice i profila na Instagramu, na e-mail adresu malacgenijalacosijek@gmail.com ili na mobitel 098 897 795.

Malac genijalac nalazi se u centru Osijeka - u Kapucinskoj ulici na broju 17. Valja napomenuti kako prije samog ulaska u program svako dijete bez obzira na dob mora ispuniti uvjete testiranjem. J.P.
Možda ste propustili...

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike