Osijek
EDUKACIJA “VODITELJ EU PROJEKATA”

Započinje 2. ciklus u sklopu OSA projekta za tridesetak sudionika
Objavljeno 11. siječnja, 2019.
Nakon što je sredinom prosinca završila provedba 1. ciklusa certificiranog programa edukacije "Voditelj EU projekata" u kojoj je sudjelovao 21 polaznik u okviru projekta OSA - Obrazovanjem do samoinicijative, objavljen je i poziv za sudjelovanje u 2. ciklusu, namijenjenom za 30-ak sudionika.

Podsjetimo, OSA projekt financiran je iz Europskog socijalnog fonda, njegov nositelj je Ekonomski fakultet, a partneri su osječko Sveučilište, PRONI Centar za socijalno podučavanje i Centar za poduzetništvo. Taj je projekt namijenjen ponajprije mladim visokoobrazovanim nezaposlenim osobama i dugotrajno nezaposlenima s područja Osječko-baranjske županije, koji ovim putem mogu unaprijediti kompetencije i postati konkurentniji na tržištu rada. Prvi polaznici toga projekta do sada su prošli devet kolegija i 118 sati interaktivne nastave, na kojoj su usvojili znanja i vještine o metodologiji pripreme i provedbe projekata, dok ih krajem siječnja očekuje praktičan rad na konkretnim projektnim zadacima pod vodstvom mentora.

Što se tiče 2. ciklusa programa edukacije za voditelja EU projekata, on će započeti 16. siječnja, stoga se pozivaju svi zainteresirani, koji zadovoljavaju kriterije, da pošalju prijavu u obliku životopisa i motivacijskog pisma najkasnije do ponedjeljka, 14. siječnja, na e-mail: osa@efos.hr, a sve dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 031 224 490. Mr.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana