TvObzor
FOX LIFE

Kreće druga sezona serije “19. postaja”
Objavljeno 11. siječnja, 2019.

Serija “19. postaja” prati skupinu herojskih vatrogasaca iz Seattlea na čije se sposobnosti svakodnevno oslanja tisuće ljudi. Riječ je o profesionalcima kojima je ponekad dosta izazovno balansirati poslovni i privatni život jer i nekoliko sekundi njihova vremena može učiniti razliku između života i smrti. Serija izvršnih producenata “Uvoda u anatomiju”, “Skandal” i “Kako se izvući s ubojstvom” prikazuje opaki, čvrsti i ponekad srceparajući svijet najhrabrijih spasitelja u gradu.

Svakodnevni miran životni tempo može biti isprekidan nemilim događajima u kojima je potrebna pomoć profesionalaca koji riskiraju svoj život kako bi pomogli drugima. Bez obzira na težinu situacije, oni uvijek trebaju biti spremni i reagirati na vrijeme. U seriji “19. postaja”, koja se započela prikazivati 10. siječnja u 22 sata na kanalu FOX Life, vatrogasci spašavaju živote u raznim situacijama; od automobilskih nesreća do velikih vremenskih nepogoda.

Prva sezona serije završila je dramatičnom situacijom u kojoj je požar u neboderu ostavio zarobljenima više civila, a zbog razine opasnosti ekipa vatrogasaca nije mogla djelovati. Druga sezona nastavlja pratiti zbivanja oko monstruoznog požara u neboderu i vatrogasce koji, unatoč upozorenjima, ipak ulaze unutra kako bi spasili živote. Sklad u 19. postaji ugrozit će dolazak tajanstvenog novog člana s upitnom prošlosti…

U glavnim ulogama: Jaina Lee Ortiz kao Andy Herrera, Jason Geore kao Ben Warren, Grey Damon kao Jack Gibson, Barrett Doss kao Victoria Hughes; Alberto Frezza kao Ryan Tanner i Jay Hayden kao Travis Montgomery.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike