TvObzor
FOX LIFE: TREĆA SEZONA SERIJE “TO SMO MI”

Životne sreće i tuge obitelji Pearson koje su osvojile gledatelje
Objavljeno 11. siječnja, 2019.
Ova životna dramska komedija otkriva i najsitnije događaje u ljudskim životima i pokazuje kako ljubavne, prijateljske ili rodbinske veze traju kroz vrijeme, udaljenost, pa čak i nakon smrti

Serija “To smo mi“ osvojila je gledatelje diljem svijeta svojom toplinom i uvjerila ih u čaroliju običnog života. U centru zbivanja nalazi se obitelj Pearson, a radnja serije prati njen razvoj kroz desetljeća: od Jacka (Milo Ventimiglia) i Rebecce (Mandy Moore) kao mladih roditelja u 1980-im godinama do 38-godišnje djece Kevina (Justin Hartley), Kate (Chrisy Metz) i Randalla (Sterling K.Brown) koji u današnje vrijeme traže ljubav i ispunjenje. Ova životna dramska komedija otkriva i najsitnije događaje u ljudskim životima i pokazuje kako ljubavne, prijateljske ili rodbinske veze traju kroz vrijeme, udaljenost, pa čak i nakon smrti.

Prva sezona serije predstavila je mladi bračni par koji iščekuje trojke. Nakon poroda jedno dijete nije uspjelo preživjeti te se odlučuju na posvojenje. U sadašnjosti - Kevin, Kate i Randall već su odrasli ljudi koji se pokušavaju nositi sa životnim nedaćama. Druga sezona serije bila je pretežito koncentrirana na događanja oko smrti njihova oca, a ujedno je dala naslutiti kako Jack i Rebecca možda ipak nisu imali idealan brak o kakvom svi maštaju.

U trećoj sezoni serije gledatelji će napokon moći vidjeti prve dane zaljubljenosti Jacka i Rebecce te saznati nešto više o vremenu koje je Jack proveo u Vijetnamu i koje je posljedice poslije trpio. Zbog pronađene fotografije Kevin počinje sumnjati da je njegov otac možda volio još jednu ženu, i to upravo u Vijetnamu. Ova ideja ga natjera da otputuje tamo i potraži istinu. Na putovanju će Zoe otkriti Kevinu svoju mračnu tajnu… Kate i Toby žele dijete, unatoč svim preprekama koje im se nalaze na putu i zbog kojih će se morati promijeniti. Na koje se sve načine Pearsonovi nose sa životnim srećama i tugama, gledatelji mogu gledati svake srijede od 9. siječnja u 22 sati na kanalu FOX Life.

Sjajna glumačka postava koju predvode Mandy Moore (“Šetnja za pamćenje“) i Milo Ventimiglia (“Gilmorice“, “Heroji“) oduševit će gledatelje u ovoj dramatičnoj priči o ljudskoj prisnosti i povezanosti unutar obitelji i među prijateljima.

U ostalim ulogama su Sterling K. Brown kao Randall Pearson, Chrissy Metz kao Kate Pearson, Justin Hartley kao Kevin Pearson, Susan Kelechi Watson kao Beth Pearson i Chris Sullivan kao Toby Damon.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike