Tehno
AUDIO

Technics predstavio bežične slušalice EAH-F70N i EAH-F50B
Objavljeno 11. siječnja, 2019.
Oba modela podržavaju LDAC/apt-X HD za bežičnu reprodukciju zvuka ekvivalentnu zvuku visoke razlučivosti, a uz visoku razinu krutosti i interne amortizacije, korištenje dinamičkih zvučničkih jedinica promjera 40 mm koje se sastoje od membrane od kompozitnog sloja za visoke performanse (CPF, Composite Performance Film) i precizne strukture s kontrolom zraka omogućuje novim modelima vjernu reprodukciju profinjenih nijansi glazbe i dinamičkog zvuka.


EAH-F70N ima Technicsovo originalno širokopojasno hibridno aktivno poništavanje buke koje omogućuje uranjanje u glazbu u gotovo svim okruženjima. Membrana se sastoji od novorazvijenog kompozitnog sloja za visoke performanse (CPF-a) obloženog raznim specijalnim materijalima kojima se postiže veća krutost i unutrašnja amortizacija. Rezultat je snažan bas koji se doima kao da dolazi iz dubine te prostornost koja vam daje osjećaj kao da ste u koncertnoj dvorani. Da bi se maksimizirali učinci tih karakteristika, oblik membrane konstruiran je uz posebnu pažnju posvećenu detaljima.


Posebna kupola u obliku metka donosi poboljšanje u čvrstoći. Prirodna i linearna visokofrekvencijska karakteristika čini da je zvuk gladak i bogat. Slušalice podržavaju LDAC, Qualcomm i apt-X HD te nude izvrstan odziv i visoku razlučivost, čak i u bežičnoj konfiguraciji radi reprodukcije preciznog i vjernog zvuka ekvivalentnog zvuku visoke razlučivosti.M.R.
Najčitanije iz rubrike