Tehno
MULTIMEDIJA

Novi Sony asortiman EXTRA BASS zvučnika poboljšava vašu zabavu snažnim zvukom
Objavljeno 11. siječnja, 2019.

S režimom LIVE SOUND, koji je sada dostupan kod modela XB22, XB32 i XB72, možete uživati u trodimenzionalnom doživljaju glazbe kao da ste uživo na koncertu. Režim LIVE SOUND povećava površinu širenja zvuka s pomoću zvučnika pod kutom i tehnologije digitalne obrade signala te stvara trodimenzionalan zvuk koji vas stavlja u središte glazbe kao da ste na glazbenom festivalu. Opseg je idealan za ljubitelje hip-hop, dance i rap glazbe čiji se glazbeni ukus zasniva na basu.

Zahvaljujući dizajnu zbog kojeg se lako drži u ruci i ugrađenom akcelerometru, modeli XB22 i XB32 sad imaju i Party Booster funkciju. Zvučnici reagiraju kada lako kucnete po njima i stvaraju jedinstvene svjetlosne i zvučne efekte. Osim toga, kod modela XB72 možete uživati u brojnim zabavnim funkcijama preko prateće aplikacije Fiestable. Prilagodite svoju zabavu s pomoću glasovne kontrole, nove funkcije kontrole pokretima te interaktivnog osvjetljenja za zabavu. Jednostavno izaberite funkciju „Party Lights“ u besplatnoj aplikaciji Fiestable kako bi vaš telefon svijetlio u skladu s glazbom i kako biste uz pomoć svog pametnog telefona stvorili koncertnu atmosferu.

Pretvorite bilo koji prostor u mjesto za zabavu s poboljšanim višebojnim linijskim osvjetljenjem na modelima XB32 i XB72. S mnogo boja i treptajućim stroboskopskim svjetlosnim efektima modeli XB32 i XB72 daju zabavi atmosferu noćnog kluba tako što sinkroniziraju svjetla s ritmom glazbe koju volite. Prilagodite te zabavne funkcije osobnom ukusu preko aplikacije Fiestable. Model XB22 ima i jednobojno linijsko osvjetljenje koje će oživiti vašu zabavu.

Zvučnici imaju ocjenu IP67, što znači da su otporni na vodu i prašinu. Model XB12 ima oblogu sličnu gumi, a na modelima XB22 i XB32 ta je obloga kombinirana s perivom tkaninom. Zahvaljujući tome, vaš je zvučnik potpuno otporan na nezgode na zabavi. Modeli XB32 i XB22 također su otporni na hrđu i udarce, tako da nema ničeg što bi vas spriječilo da maksimalno uživate u glazbi na bilo kojem mjestu. S novim izborom boja možete se zabavljati sa stilom.

Zahvaljujući bateriji koja traje čak i do 24 sata, prenosivom i kompaktnom dizajnu i ručki za nošenje, vaša glazba može vas pratiti kamo god idete. Model XB32 može čak i puniti vaš pametni telefon, stoga nema nikakvog izgovora da se zabava prekine.

SRS-XB12 bit će dostupan od travnja 2019. s preporučenom maloprodajnom cijenom od 60 eura.

SRS-XB22 bit će dostupan od svibnja 2019. s preporučenom maloprodajnom cijenom od 120 eura.

SRS-XB32 bit će dostupan od svibnja 2019. s preporučenom maloprodajnom cijenom od 170 eura.

GTK-XB72 bit će dostupan od travnja 2019. s preporučenom maloprodajnom cijenom od 350 eura.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike