Mozaik
NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE 2019.

Prijavite se za regionalni izbor u Belom Manastiru
Objavljeno 11. siječnja, 2019.
Nakon uspješno provedenog prvog regionalnog izbora za najljepšu mamu Hrvatske za Istočnu regiju, prošle, 2018. godine, u kojemu su u finalu u Šibeniku čak četiri mame osvojile lente, a pobjednice u obje kategorije su upravo iz naše, Istočne regije, Ivana Štengl iz Virovitice i Ines Novak iz Osijeka, i ove se godine ponovno održava regionalni izbor za najljepšu mamu Hrvatske.

Izbor će se održati 23. veljače 2019. godine u hotelu Patria u Belom Manastiru, a prijave su otvorene do 10. veljače 2019. godine. Finale izbora je tradicionalno, već treću godinu zaredom, u Šibeniku, i to ove godine 1. lipnja. Ovogodišnje pobjednice osim poklona sponzora dobivaju i novčanu nagradu.

Uloga majke je dobro poznata, ali svaka majka ima pravo poželjeti jedan dan samo za sebe. Ponekad je to čitanje dobre knjige, druženje s prijateljicama ili šetnja prirodom, ali ovaj izbor nudi poseban dan – dan kada će se svaka majka osjećati poput kraljice, zasjati u glamuroznoj haljini, profesionalno našminkana i spremna doznati kako je hodati po pisti, predstaviti svoje vještine, stvoriti lijepa prijateljstva i uspomene. Cilj je ovoga izbora promicanje i lokalnog bogatstva, običaja i važnosti turizma. Tako će i ove godine svim regionalnim izborima nazočiti i šibenski dogradonačenik Danijel Mileta kao i direktor turističke zajednice Šibenik Dino Karađole.

Također, ova manifestacija ima i humanitarni karakter. Prošle je godine određeni iznos prikupljen od sponzora, doniran KBC-u Osijek, Odjelu za pedijatriju, u obliku bojanki, slikovnica, bojica i sl. Ove godine organizatori NMH odlučili su se za suradnju s humanitarnom udrugom ‘‘Srce za Afriku“ te će određeni iznos donirati za pomoć djeci Ruande.

Natjecanje je podijeljeno u dvije kategorije: kategorija od 23 do 39 godina i dijamant kategorija od 40 do 53 godine, a ove godine, prije samog finalnog natjecanja, također će se provesti i tri regionalna natjecanja, i to: Westgate Shoppping City, Zaprešić – 22. veljače 2019. godine, hotel Patria, Beli Manastir – 23. veljače 2019. godine i Dalmacija – travanj (pregovori još u tijeku).

Mame, žene, prijavite se i uživajte, priuštite si bar jedan dan glamura i hodanja po pisti i neka bar na jedan dan sva svjetla budu usmjerena na vas da dobijete pažnju koju zaslužujete. Pravilnik natjecanja te službenu prijavu možete dobiti na e-mail adresi: n.mama.hrvatske@gmail.com. M.Kokaj
Najčitanije iz rubrike