Osijek
BOŽIĆNA PRIREDBA U DOMU KLASJE

Gosti došli punih ruku darova!
Objavljeno 21. prosinca, 2018.
Punih ruku poklona u srijedu uvečer u Dom za djecu Klasje došli su predstavnici Grada Osijeka i NK-a Osijek, gdje se održavala tradicionalna božićna priredba pod nazivom "Božiću riječju i pjesmom".

- Zahvalni smo na televizoru koji nam je uručila dogradonačelnica Žana Gamoš, koja je na priredbu došla sa svojim suradnicima. Jako su nas razveselili i nogometaši NK-a Osijek koji su nam donijeli posteljinu, stroj za kreativnu radionicu, i to prema našoj želji, i darove iz svoga asortimana – ispričala je ravnateljica Doma Miranda Glavaš. Da se Dječji dom Klasje i Grad Osijek vole tijekom cijele godine, potvrdila je i dogradonačelnica Gamoš istaknuvši da su i ove, kao i prošle godine, došli punih ruku, a među brojnim darovima bio je i televizor prema prijedlogu same ustanove. - Ono što oni zažele mi im jednostavno ispunimo! Družimo se i surađujemo sve mjesece u godini, a tome prijateljstvu nazdravimo svake godine na božićnoj priredbi - naglasila je.

A brojne goste razveselili su pak štićenici obje lokacije Doma, u Ružinoj i Zagrebačkoj ulici te iz Belog Manastira. Plesali su, recitirali i izvodili razne dramske točke, a uz zbor volontera i djece nastupio je i zbor radnika koji je svojom pjesmom donio pravo božićno raspoloženje. Tu je bio i neizostavni Djed Božićnjak, koji je također podijelio darove na zadovoljstvo velikih i malih štićenika.M. Mihelić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike