Tehno
TELEFONIJA

Predstavljeno šest NOA uređaja koji su dostupni i u Srbiji
Objavljeno 21. prosinca, 2018.
Prošli tjedan održana je službena NOA press-konferencija u Beogradu. Na konferenciji je predstavljena NOA robna marka, koncept i vizija brenda te šest NOA uređaja koji su dostupni na srpskom tržištu. Na konferenciji je predstavljen i portfolio NOA pametnih uređaja kojeg čine: pametni telefoni i mobiteli, tableti i LED televizori. U fokusu su naravno bili NOA pametni telefoni. U premium segmentu dostupni su uređaji iz ELEMENT linije, i to modeli: NOA N1, NOA N7 i NOA N10, a iz CORE linije na tržištu su modeli L12, L11 SE i NEXT SE.


Prisutni su imali prilike isprobati NOA mobitele i njihove funkcionalnosti, a najviše pažnje privukli su modeli NOA N7 i EISA Best Buy Smartphone NOA N10 koji s pomoću "oversampling" tehnologije mogu snimati fotografije do 80, odnosno do 96 MP.


Prezentaciju NOA robne marke u Beogradu održao je Mario Pintar, voditelj marketinga tvrtke Hangar 18 d.o.o. koja proizvodi NOA pametne uređaje, a odgovore na tehnička pitanja novinarima i partnerima dao je Vedran Horvat, NOA brend manager.


‘‘NOA teži liderskoj poziciji u B segmentu pametnih telefona fokusirajući se na svoju ‘affordable premium filozofiju‘. Cilj je NOA brenda pružiti korisnicima najnoviju tehnologiju po najboljoj mogućoj cijeni, a uspješnost u toj namjeri potvrđuju i dvije EISA nagrade za naše flagship modele‘‘, izjavio je Mario Pintar.M.R.
Najčitanije iz rubrike