Sport
HT B2RUN VEĆ SE PRIPREMA ZA 2019.

Poslovna utrka bit će još brža, bolja i veća
Objavljeno 18. prosinca, 2018.
U 2018. godini bilo je to zanimljivo i masovno sportsko-poslovno druženje, a za sljedeću godinu organizatori najavljuju još bržu, bolju i veću trkačku manifestaciju pod imenom HT B2Run, što je spoj zabave, druženja i zdravog života za poslovne ljude iz cijele Hrvatske.

Karavana hrvatske poslovne utrke koja će od sljedeće godine biti dio međunarodne B2Run obitelji ozbiljno je krenula s pripremama, pa su već počele i prijave za 2019. godinu. Poslovnjaci iz Osijeka, Rijeke, Splita i Zagreba, naravno i svih dijelova Lijepe Naše, sljedeće će godine trčati utrku pod istim nazivom kao i 250.000 ljudi iz 11 država svijeta. Uz već postojeće kategorije u kojima se trčalo, recimo Najbržeg malog, srednjeg ili velikog poduzeća, ili NajFIT tima ili najKreaTIM-a, u novoj sezoni je HT B2Run obogaćen i novinama poput kategorije - Najbržeg obrta, Najbrže udruge ili kluba, Najbrže državne institucije, Najbrže medijske kuće, ili pak nagrade za Najmotiviraniji tim.

- HT B2Run u idućoj godini donosi brojne zanimljivosti s ciljem da budemo još veći, da trčimo još brže te da zdravlje naših trkača, kao i poslovni rezultati kompanije u kojima rade i za koje trče, budu još bolji ! Otvaramo priliku i za nove trkače u novim kategorijama poput obrta i udruga, odnosno klubova, a odlučili smo uz sportske sposobnosti uz kreativnost nagraditi i motivaciju. Naime, osim kategorije Najkreativnijeg tima, gdje ocjenjujemo najkreativniji slogan i opremu trkaćeg tima, uvodimo i nagradu za Najmotiviraniji tim kojom nagrađujemo tim koji je na cilj stigao posljednji, ali je utrku istrčao do kraja. Smatramo kako je upravo ova nagrada za Najmotiviraniji tim ono što našu utrku razlikuje od svih drugih, jer kod nas je važno sudjelovati, zabaviti se, pokrenuti se nakon dana provedenog u uredu, a ne nužno pobijediti na način da ste utrku istrčali najbrže - izjavio je Jurica Barać, organizator HT B2Run utrke u Hrvatskoj.

HT B2Run sljedeće će godine krenuti iz Splita 25. travnja, u Rijeci će se trčati 23. svibnja, a u Osijeku 13. lipnja. Završni happening je 3. listopada 2019. u Zagrebu. I. Li.
DAVOR JAVOROVIĆ/PIXSELL
HT B2Run najveće je poslovno sportsko događanje u Hrvatskoj, a sljedeće godine najavljuje se i kao naša najbrojnija utrka
Najčitanije iz rubrike