Osijek
DOVRŠENA JOŠ JEDNA INVESTICIJA U OPĆINI ERNESTINOVO

Laslovački “Sokak” dobio asfalt
Objavljeno 18. prosinca, 2018.
Kako nadolazi "mort sezona" u građevinarstvu, tako se i radovi na gradilištima na području općine Ernestinovo završavaju. No, nije riječ o prekidu radova koji će se nastaviti u proljeće, nego o potpuno realiziranim investicijama. Nedavno smo, naime, spomenuli na ovim stranicama tri netom realizirane investicije, i to u cestovnoj, kanalizacijskoj i društvenoj infrastrukturi, a nakon njih upravo je okončana još jedna u prometnoj infrastrukturi u Laslovu, u takozvanom Sokaku.

- U samo šest mjeseci Općina Ernestinovo započela je radove na tri nerazvrstane ceste. Dvije su gotove, a radovi na trećoj još su u tijeku. Navedena, spojna cesta između dvije županijske ceste - (Ulice pobjede i Ulica V. Nazora) bila je prastara kaldrma te ju je stoga bilo nužno urediti i izgraditi. Radovi su u cijelosti završeni - kaže načelnica općine Ernestinovo Marijana Junušić.

Ukupna investicija iznosila je 610.000 kuna. Pojašnava kako su za tu cestu dobili financijsku potporu u iznosu od 250.000 kuna od Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, dok je Općina Ernestinovo investirala iz vlastitog proračuna 360.000 kuna. D. Pejić
Najčitanije iz rubrike