Mozaik
ZAVRŠIO SHOW NOVE TV

Denis Barta iz Sarajeva
novi je Supertalent
Objavljeno 17. prosinca, 2018.

Nakon šest mjeseci potrage za Supertalentom i mnoštva nevjerojatnih nastupa kojima smo svjedočili iz tjedna u tjedan, gledatelji Nove TV uživali su u spektakularnoj završnici showa. Među 12 sjajnih i senzacionalnih nastupa najveće oduševljenje i ovacije, kao i najveći broj glasova gledatelja, osvojio je pjevač Denis Barta iz Sarajeva i postao šesti pobjednik Supertalenta. Osim laskave titule pobjednika pete sezone, Denis je osvojio nagradu od 200.000 kuna. Do posljednjeg trenutka na pozornici Supertalenta bilo je neizvjesno, a tu neizvjesnost s pobjednikom dijelili su Siniša Matijević te Plesni klub Dance Queen kao drugoplasirani i trećeplasirani kandidati šeste sezone hit-showa. Barta je u finalu nastupio s pjesmom Kemala Montena "Vratio sam se, živote" te još jednom rasplakao žiri i publiku u studiju.



- Denis je na ovoj pozornici apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On definitivno nije supertalent u pjevanju, u prezentaciji, sviranju, ali Denis ovdje dolazi i prvo pobuđuje u nama tugu, dirne nas, takne nas da bih zapravo ja večeras propitkujući sebe došla do osjećaja sreće i zahvalnosti jer mi je dao priliku da razmislim koja je moja svrha i zapravo otvorio meni osobno oči da je Denisov supertalent volja i želja da nama svima skupa očita jednu lekciju koje stvari jesu bitne - objasnila je Martina, a Maja se nadovezala: "Ono što je Martina rekla, jednostavno kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si, stalno je navala emocija. Kada ti netko tako dirne srce, onda to zahtijeva zahvalu, divljenje i pljesak." Janko je zaključio kako Denisov dolazak obogaćuje njihove živote te ukazuje na to kakva život može biti sreća.

Siniša Matijević, dječak s nevjerojatnim talentom kojim crta zatvorenih očiju, ovaj put nacrtao je Luku Modrića i još jednom šokirao žiri. "Pa kako? Nije mi jasno! Srce mi je veliko k‘o kuća kad vidim ovakve talente!" zbunjena je bila Maja, a Janko je kazao: "Mislim da si jedan jako poseban dečko, ali ponosan sam najviše na tebe jer si se kroz ova tri nastupa jako promijenio, puno si samouvjereniji." S Jankom se složio i Davor koji mu je savjetovao da iskoristi to što ima i da ostane dobar.

Davorov zlatni gumb i najbrojnija skupina ove sezone Plesni klub Dance Queen nastupili su s koreografijom nadahnutom filmom Kralj lavova. "Ja ću samo odgovoriti onim komentarima da nije u redu da vas ima toliko puno i da ples nije neki supertalent – ovo što ste vi pokazali, je, ovo je supertalent!" poručio im je ponosno Davor, a Maja je dodala: "Ovo je danas bilo još bolje! Da imam dijete, upisala bih ga u vašu plesnu školu! Bili ste genijalni, možete biti ponosni!" Janko im je poručio kako su stvarno zaslužili biti u finalu, a Martina je njihov nastup opisala jednom riječju: "Čudesni! To bi bila riječ koja opisuje vaš nastup! Ako vi večeras osvojite Supertalent, ja ću se pomiriti s Davorom!" T.K.

Neizvjesnost su dijelili Siniša Matijević te Plesni klub Dance Queen kao drugoplasirani i trećeplasirani
Najčitanije iz rubrike