Osijek
POSLJEDNJA RADIONICA ZA DJECU UDRUGE KULTAKT

Upoznavanje kulturnih institucija od malih nogu
Objavljeno 17. prosinca, 2018.
U kinu je Urania u subotu održana posljednja od četiriju radionica osječke Udruge KultAkt, koje su bile namijenjene djeci od šest do 12 godina da na zabavan način uče o kulturnim institucijama i kulturi. Projekt je realiziran sredstvima Osječko-baranjske županije, a odaziv djece, kako doznajemo od Sunčane Lovrić, članice udruge, vrlo dobar.

- Ovim smo projektom htjeli djeci od malih nogu približiti kulturu i institucije, stoga smo odlučili organizirati radionice u kulturnim institucijama, gdje smo ih ponajprije uputiti u njihov rad, a onda kroz igru učili nešto i o samoj kulturi. Prva je radionica bila u Dječjem kazalištu Banka Mihaljevića, druga u Muzeju likovnih umjetnosti, treća na dvjema lokacijama, u Muzeju Slavonije i Muzeju školjaka, a posljednja ovdje u Kinu Urania - rekla nam je Sunčana.

- U svim je tim radionicama sudjelovalo po 15-ak djece, a danas ih je zbog snijega bilo nešto manje. Iako su radionice bile namijenjene djeci od šest do 12 godina, rado smo prihvaćali i one nešto mlađe ili nešto starije. Za kraj smo svim polaznicima dodijelili diplome za uspješno sudjelovanje u projektu, kao i kupone za božićni tramvaj i kolače u Hotelu Osijek - dodala je Sunčana Lovrić. I.A.
Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

2. KONGRES HRVATSKOG DRUŠTVA ZA BUBREG OKUPIO 250 NEFROLOGA

Kroničnu bubrežnu bolest ima 12 % populacije u RH, a mnogi ne znaju da su bolesni

JEDNI U BIH, DRUGI U ZAGREBU, TREĆI RASUTI PO SVIJETU...

Livnjaci se družili u Parku prinčeva

Najčitanije iz rubrike