Mozaik
AUTO MARITEA MISS I MISTER TURIZMA HRVATSKE 2018.

Emilly Mršić i Sven Vlahoviček, Miss i Mister turizma Hrvatske 2018
Objavljeno 15. prosinca, 2018.

ZAGREB

U hotelu i Grand Casinu Admiral u Zagrebu izabrani su Miss i Mister turizma Hrvatske, a na ovogodišnjem šesnaestom izboru Auto Maritea Miss i Mister turizma Hrvatske 2018. pobjedu su odnijeli Emilly Mršić, rodom Zadranka, sada živi u Rijeci i Sven Vlahoviček iz Zagreba.

Na izboru Miss turizma Hrvatske natjecale su se: Emilly Mršić (Rijeka), Tamara Vasiljević (Zagreb), Antonija Maleš (Sinj), Jelena Berić (Vukovar), Roberta Cetina (Pula), Monika Brekalo (Rijeka), Dorotea Živolić (Poreč), Linda Lučić (Split), Paula Srdarev (Vodice), Tena Šaravanja (Vinkovci), Katarina Kralj (Zagreb).

Miss turizma Hrvatske 2018. je Emilly Mršić iz Rijeke, prva je pratilja Paula Srdarev (Vodice), druga pratilja je Monika Brekalo (Rijeka), dok je treća pratilja Roberta Cetina (Pula). Osim ovih lenti, titulu Miss simpatičnosti ponijela je Dorotea Živolić (Poreč), a Miss fotogeničnosti je Tamara Vasiljević (Zagreb).

- Bila sam u nevjerici kad su pročitali moje ime, jednostavno šok, jako sam sretna zbog toga. Na izboru je bilo jako puno lijepih djevojaka, znala sam da imam visinu (185), da mogu imati dobar plasman, al pobjedu nisam očekivala. Po struci sam wellness terapeut, rođena Zadranka i sada živim u Rijeci, bivša košarkašica i bavim se modelingom. Što se tiče svjetskog odbora dat ću sve od sebe da predstavim Hrvatsku u najljepšem svijetlu, rekla je Emilly Mršić, Miss turizma Hrvatske.

Na izboru za Mistera turizma Hrvatske natjecali su se: Krešimir Stropnik (Samobor), Sven Vlahoviček (Zagreb), Ivan Znaor (Imotski), Vedran Zubalj(Rijeka), Noel Černeka (Pula), Paško Repušić(Zagreb), Maksimilijan Stjepan Petri (Split), Filip Srpak (Koprivnica), Tin Barić (Zagreb), Ivan Rogulj (Split), Ivan Orešić (Zagreb).

Mister turizma Hrvatske je Sven Vlahoviček iz Zagreba, prvi pratitelj je Paško Repušić (Zagreb), drugi pratitelj je Krešimir Stropnik (Samobor), dok je treći pratitelj Ivan Znaor (Imotski), titulu Mistera simpatičnosti ponio je Ivan Orešić (Zagreb), a Mister fotogeničnosti je Filip Srpak (Koprivnica).

- Pobjedu nisam očekivao jer ovo je meni prvi put da sam na nekom izboru, neko novo iskustvo. Što se tiče konkurencije, teško je tu bilo što reći, jer jednostavno ne znam što je presudilo. Imam 21 godinu, student sam fizioterapije, druga godina u Zagrebu. Na pripremama i na izboru je bilo lijepo, a sad slijedi svjetski izbor u Hrvatskoj,  gdje očekujem da ću predstaviti kako sebe, tako i državu iz koje dolazim što najbolje znam, rekao je Sven Vlahoviček iz Zagreba, Mister Hrvatske.

Jedanaest finalistica i jedanaest finalista iz cijele Hrvatske nosilo je najnovije kolekcije poznatih dizajnera Axa Moda by Božica Medić Juraković, kupaće kostime Pletix, večernje haljine Bariba, Jeordie's odjela, Converse, Hogl i Kik textilien.

Uz mnoštvo posjetitelja u atraktivnom ambijentu publiku su zabavljali: Jacques Houdek, Antonela Malis, Bojan Jambrošić, Tamburaški sastav Garavi, David Ricov te Alka Vuica koja je ujedno premjerno predstavila svoju novu božićnu pjesmu. Prezenterice izbora bile su poznata lica, glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević i Matija Prskalo, koje su najavile Jacquesa Houdeka. Program su vodili Boris Kosmač i Anja Alavanja Romac.

Tijekom nekoliko dana priprema za izbor Auto Maritea Miss i Mister turizma Hrvatske, finalistice i finalisti snimili su i modne editorijale za Croatia bus i Vitality Inernational. Nova Miss Turizma postaje i zaštitno lice za MM Medestetica poznatog plastičnog kirurga dr. Matiju Miletića, a Mister turizma za That'so što će biti njihov prvi profesionalni modni angažman.

U travnju 2019. godine u Hrvatskoj će se po prvi puta održati svjetski izbor Miss turizma svijeta. Hrvatska će biti domaćin šezdeset najljepših predstavnica iz cijeloga svijeta i postati će centar ljepote i turizma u organizaciji Borisa Kosmača, vlasnika licence za Republiku Hrvatsku i glavnog producenta ovog najprestižnijeg svjetskog izbora mode, ljepote i turizma u svijetu.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike