Osijek
ZANIMLJIV VIKEND NA ADVENTU U PARKU

TS Lege, Scifidelity orchestra, Kit Karson, radionice i fina klopa
Objavljeno 13. prosinca, 2018.
Vikend koji se očekuje svakog adveta onaj je u kojemu će padati snijeg. Stoga se organizatori Adventa u parku nadaju da promjena vremena neće iznenaditi one koji znaju da je prosinac te da neće izgubiti povjerenje u prognostičare koji najavljuju snijeg.

- Na Advent u Parku kralja Petra Krešimira IV. stižu nam ulični svirači i Lege, čeka nas Gastro vikend uz mesnice Ravlić, ali i zanimljiva bezglutenska ponuda proizvoda koje priprema CeliVita. Na Adventu se vole sarmice, čvarci i slani i slatki bezglutenski proizvodi - ističu organizatori.

U petak, 14. prosinca, s početkom od 20 sati, Tamburaški sastav "Lege" privest će ovaj adventski tjedan kraju. Subota u 20 sati rezervirana je za Scifidelity orchestra, a radno vrijeme Adventa je od 16 do 23 sata. U subotu i nedjelju čekaju vas fenjeri Udruge Svjetlost koji će dodatno obogatiti ambijent Adventa, a u nedjelju od 17 sati posjetitelji mogu sudjelovati i u besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa u tramvaju pokraj velike kupole.

- Ovoga vikenda vraćaju nam se i pećice koje će nas grijati kad u nedjelju budemo palili i treću adventsku svijeću u društvu Duhosa, u 17 sati. Nakon svijeće, klopice i slastica nedjelja navečer rezervirana je za rock-sastav Kit Karson s početkom u 20 sati - pozivaju organizatori. I.A.
Najčitanije iz rubrike