Osijek
STIPENDIJE OPĆINE ANTUNOVAC

Učenicima 400, studentima 700 kuna
Objavljeno 14. prosinca, 2018.
Učenike i studente iz Antunovca i Ivanovca antunovačka općinska uprava i ove će godine stipendirati. Kako doznajemo u Općini Antunovac, Povjerenstvo za dodjelu stipendija održalo je sjednicu na kojoj su utvrđene pravodobnosti i potpunosti podnesenih prijava, ispunjavanja uvjeta i kriterija, pa je Povjerenstvo donijelo prijedlog Liste kandidata za učeničku stipendiju na kojoj se iznad crte nalaze Ivana Brlić, Ana Fehervari, Kristina Kujundžić, Rene Glogoški, Josip Čatić, Nikolina Augustinović i Lucija Ivančević.

Na listi kandidata za studentsku stipendiju su Danijel Juranić, Denis Leko, Helena Johum, Mirna Tokić, Nevena Tokić, Marko Vrtarić, Vlatka Mišković i Ana Klasan.

Općina Antunovac raspisala je, kaže načelnik Davor Tubanjski, natječaj za dodjelu stipendija redovitim učenicima i studentima za školsku, odnosno akademsku godinu 2018./2019., kako bi pomogli mladima u školovanju. Prema natječaju predviđeno je da visina mjesečne stipendije koja iznosi 400 kuna za učenike te 700 kuna za studente, a pravo sudjelovanja na natječaju imali su redoviti učenici srednjih škola i redoviti studenti koji imaju prebivalište na području općine Antunovac te udovoljavaju svim kriterijima propisanim natječajem.
D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike