Osijek
DJEČJI VRTIĆ

Gradonačelnik Ivan Vrkić DV-u Josipovac darovao stolni nogomet
Objavljeno 14. prosinca, 2018.
U podcentru "Josipovac" Dječjeg vrtića Osijek održan je tradiconalni božićni domjenak ustanove u sklopu kojega su mališani podcentra organizirali prigodni program i ugostili gradonačelnika, Ivana Vrkića.

Gradonačelnik je u vrtić stigao u društvu ravnateljice Dječjeg vrtića Osijek, Marije Štambuk Čabaj, a vrtićarce je razveselio božićnim poklonom - stolnim nogometom koji će u proljeće biti postavljen na terasi vrtića u sklopu proširenja aktivnosti za djecu na otvorenom. Djeca su pak goste iz Grada dočekla prigodnim božićnim igrokazom i glazbenim programom.

Ovom je prilikom Štambuk Čabaj istaknula kako je josipovački vrtić dio Erasmus+ programa u sklopu projekta "Učenje na otvorenom" koji podrazumijeva: svakodnevne boravke i organizirane aktivnosti na vrtićkom dvorištu. "U sklopu projekta nastoji se senzibilizirati i potaknuti odgojiteljice i roditelje na češće i sadržajnije boravke na otvorenom bez obzira na vremenske uvjete, te oplemeniti dvorišta poticajnim igralima koja će pridonijeti cilju projekta", rekla je ravnateljica. I.Sl.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike