TvObzor
SPEKTAKULARNO FINALE SUPERTALENTA

Dvanaest točaka u borbi za titulu šestog pobjednika i nagradu od 200 tisuća kuna
Objavljeno 14. prosinca, 2018.
 Od gotovo 400 točaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put stat će na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede

Nakon sedam audicijskih i pet polufinalnih emisija te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali priliku upoznati kroz šestu sezonu Supertalenta, ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica showa. Posljednja emisija donosi najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada. Od gotovo 400 točaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put stat će na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede. Osim laskave titule pobjednika šeste sezone showa, natjecatelj koji izbori pobjedu osvojit će i vrijednih 200 tisuća kuna.

Najveća konkurencija bit će među glazbenicima, od kojih će se za pobjedu boriti čak dva zlatna gumba, Majin zlatni gumb - trinaestogodišnja Elena Brnić, koju je žiri prozvao djevojčicom anđeoskog glasa te Jankov zlatni gumb – Adna Šestić, koja je sve iznenadila snagom svog vokala i impresionirala interpretacijom pjesama s kojima se predstavila. U finalu ćemo gledati i Denisa Bartu iz Sarajeva, koji je svojom emocionalnom izvedbom rasplakao žiri i publiku te osvojio srca gledatelja diljem regije. Srca ženskog dijela publike, a posebno članica žirija Maje i Martine, osvojio je natjecatelj Filip Rudan kojemu su prognozirale sjajnu karijeru tinejdžerske zvijezde, a hoće li u finalu topiti srca, ostaje nam za vidjeti. Vidjet ćemo još jednom nastup Ive Augustinović - natjecateljice prodornog glasa koji je fascinirao žiri, dok će vesela harmonikašica Vanessa Jakac zasigurno i ovaj put zapaliti atmosferu u studiju.

U finalu Supertalenta zaplesat će i Davorov zlatni gumb – Plesni klub Dance Queen, koji su u polufinalnoj emisiji priredili pravi spektakl, a o njihovom nastupu danima se još pričalo. Brazilac Diego Siqueira gledatelje je osvojio latinoplesom, a priznao je kako je prolaskom u finale Supertalenta ostvario svoj životni san. Životni san, ali i jedno divno prijateljstvo ostvarili su plesači Marin Čačija i Đulijano Jašarević, koje ćemo također gledati u finalu showa. Naime, nakon Marinove ozljede dva dana prije nastupa Đulijano, koji je trebao nastupati tek za dva tjedna, uletio je na Marinovo mjesto kako bi se Marin mogao oporaviti i nastaviti svoje sudjelovanje u showu. Natjecatelj Siniša Matijević u finale se plasirao u posljednjoj polufinalnoj emisiji nacrtavši Nikolu Teslu sa zatvorenim očima, a što će pripremiti iduće nedjelje, ostaje nam za vidjeti. Svakako zanimljiv nastup bit će onaj iluzionista Andreja Škedela, kojega je uz Đulijana žiri vratio u natjecanje, a za finale Andrej najavljuje: “Bit će nešto novo što gledatelji nikad nisu imali priliku vidjeti na ovim prostorima”.

Ne propustite veliko finale ove nedjelje i doznajte tko će postati šesti pobjednik Supertalenta.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike