TvObzor
GOOD TROUBLE

Sestre Foster u LA-u
Objavljeno 14. prosinca, 2018.

Možda su “Fosterovi” završili, ali to ne znači da smo se zauvijek pozdravili s obitelji Adams-Foster. Početkom ove godine Freeform (nekadašnji ABC Family) potvrdio je da će serija “The Fosters” nakon pet sezona dobiti spinoff “Good Trouble”, koji će pratiti Callie (Maia Mitchell) i Marianu (Cierra Ramirez) koje se preseljavaju iz San Diega u Los Angeles te zajednički počinju živjeti svoje odrasle živote. Useljavaju se u zgradu The Coterie, no stan koji su unajmile nije baš onakav kakav su očekivale. Djevojke će upoznati susjede, svoje vršnjake, od kojih svatko ima drukčiju životnu priču, ali spajaju ih snovi prema uspješnoj karijeri. Dok Callie počinje raditi za suca, Mariana pokušava pronaći svoje mjesto u IT tvrtki kojom dominiraju muškarci. Spoznat će da, unatoč odličnim ocjenama na koledžu, u novom poslovnom okruženju ipak počinju s dna ljestvice, nitko ih ne štedi i moraju se izboriti same za sebe. Uz to, prvi put u životu susreću se s plaćanjem računa, pa će morati triput preokrenuti svaki cent prije nego što ga potroše.

- Radnja nove serije smještena je otprilike godinu dana nakon posljednje scene “Fosterovih”. Callie i Mariana nekako su izgubljene u LA-u. Imaju mnoštvo novih susjeda, što znači da nova serija donosi i nove likove. Callie započinje jednogodišnji staž u uredu konzervativnog suca koji joj zadaje glavobolje i s kojim će tijekom sezone pokušati naći zajednički jezik i primiriti se. S druge strane, Mariana se bori protiv patrijarhata na svom novom radnom mjestu. Obradit ćemo svu aktualnu problematiku u današnjem društvu, a tinejdžeri će moći izvući sjajne pouke, baš kao što je bio slučaj i u našoj prethodnoj seriji – istaknula je Maia Mitchell, dodavši da se fanovi originalne serije ne bi trebali brinuti hoće li im se svidjeti i ovaj svojevrsni nastavak.

- Praktički ćete vidjeti srce “Fosterovih” i sve ono s čim ste se mogli poistovjetiti gledajući ih, samo ovaj put kroz drukčije leće. Što se premijera više približava, time sam uzbuđenija. Nova glumačka postava je iznimno talentirana, a veseli me i povratak svih članova originalne glumačke postave u našu novu seriju, u gostujućim ulogama. Kad se okupimo na jednom mjestu, doista svi imamo osjećaj da smo jedna velika obitelj – dodala je Mitchell.

Uzbudljivi novi likovi koji će se pridružiti Callie i Mariani u njihovim novim avanturama su: Gael (Tommy Martinez), društveno osviješten i politički aktivan grafički dizajner koji živi u istoj zgradi kao i cure; Malika (Zuri Adele), pametna djevojka koja je također prije bila udomljena i ima strast za socijalnu pravdu; Alice (Sherry Cola), duhovita upraviteljica zgrade; i Wilson (Roger Bart), sudac kod kojeg Callie stažira.

Nikola Kučar
ŽANR: drama

AUTOR: Peter Paige

ULOGE: Maia Mitchell, Cierra Ramirez, Tommy Martinez, Zuri Adele, Sherry Cola

MREŽA: Freeform

DATUM: 8.1.2019.

EPIZODA: 13
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike