Osijek
BOŽIĆNA NAGRADNA IGRA “ŽENE ZA ŽENE”

Osječke poduzetnice udružile se kako bi darivale sugrađanke
Objavljeno 13. prosinca, 2018.

Klikom i lajkom do vrijednih poklona došla je Osječanka Maja Horvat (35) osvojivši glavnu nagradu predbožićnog darivanja „Žene za žene”, koja se protekloga tjedna odigrala na društvenim mrežama – deset malih osječkih poduzetnica udružilo se kako bi darivalo svoje sugrađanke!

U šarolikom paketu vrijednom 3000 kuna – od blagdanskih ukrasa, susreta djece s Djedom Mrazom, preko profesionalnog šminkanja, frizure i fotografiranja, do brendirane odjeće i prirodne kozmetike, dobitnica nagrade Maja uživat će zajedno s klincima, a pojedinačne poklone u protuvrijednosti od 300 do 500 kuna osvojilo je još deset slučajno odabranih sretnica. Riječ je o proizvodima i uslugama osječkih poduzetnica, kojima su željele obradovati druge žene baš u ovo predblagdansko vrijeme. „Darovi su raznovrsni, svaka ih žena treba i, najvažnije, za vas su pripremljeni s ljubavlju”, bio je opis zanimljive igre zamišljene kao „Karta s blagom” - sa svakim sljedećim klikom natjecateljice je čekao novi dar.

Na tu fantastičnu ideju, u kojoj svi dobivaju - sudionice igre poklone, a poduzetnice promoviraju i upoznaju pratiteljice sa svojim proizvodima i uslugama, došla je Marina Vojnović. Nekada voditeljica financija u jednoj privatnoj tvrtki, danas uspješna fotografkinja iza imena Marina Loves Photography, i sama često besplatnim fotografiranjem dariva pratiteljice na društvenim mrežama - sada je željela proširiti priču i uključiti više lokalnih poslovnih žena iz različitih branši. Kada je radila u privatnoj tvrtki, kaže, uvijek joj je bilo najdraže upravo ovo vrijeme - darivanja.

- Sve su to žene čije usluge i proizvode i sama koristim redovito, i svaka od nas susreće se u svom poslu s određenim teškoćama. Osim darivanja, tako sam nas na ovaj način željela povezati i vidjeti kako si i mi žene možemo međusobno pomoći kroz razmjenu iskustava - kaže Marina, koja je darovala svoje prepoznatljivo božićno obiteljsko fotografiranje djece u svojem fotostudiju. To fotografiranje već je odradila Maja sa svojim kćerkicama Petrom (10) i Lucijom (7), a rezultat su osim puno smijeha i veselja, prekrasne fotografije.

- Nisam očekivala glavnu nagradu, bilo je to baš lijepo iznenađenje i cure su si doista dale truda! Svi pokloni dobro će mi doći, evo prvi smo već iskoristili u utorak prilikom preuzimanja nagrade - bilo je to fotkanje kod Marine, a u nedjelju sa svojim djevojčicama Petrom i Lucijom idemo na Vrtnu bajku u kućicu Djeda Mraza - kaže osvajačica glavne nagrade.
J. Pejaković
10 poduzetnica i 10 nagrada + 1 glavna
U nagradnom darivanju uz Marina Loves Photography sudjelovale su još i sa svojim nakitom Zlatarnice Karat, s božićnim ukrasima Fantazija – cvjetni atelier, brend odjeće Fckbl, Tutto Style prepoznatljiv po svojim božićnim čarapicama za djecu, Vrtna bajka u Čepinu s kućicom Djeda Mraza, Jolie studio (Make-up by Marija Lovaković) koji je darovao profesionalno šminkanje, Studio Vincer sa svojim make-overom frizure, dok se boo.Lab uključio darujući prirodnu kozmetiku, a brend odjeće LunulaDesign svoje predivne haljine.

- To je sjajna ideja, pa nisam dvojila o uključivanju u akciju. Još u studenom me Marina kontaktirala i odmah sam pristala, jer mislim da je to lijepa gesta koju sve žene u Osijeku za druge žene možemo učiniti – kaže Ines Shehu, koja je darovala ručno vezenu majicu i košulju svojeg brenda Fckbl, a uključit će se, kaže opet ako bude sličnih nagradnih igara, baš kao i druge poduzetnice iz ove pozitivne priče. Dobitnice nagrada izvučene su uživo preko instagram storyja, a ukupna je vrijednost svih nagrada bila više od šest tisuća kuna.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike