Mozaik
CROATIA RECORDS

Nova kompilacija “Cimet i čaj” donosi 21 pjesmu
Objavljeno 11. prosinca, 2018.
Kako bi i ovih božićnih blagdana širili radost i dobro raspoloženje prigodnom melodijom i tekstom, izdavačka kuća Croatia Records pripremila je kompilaciju nekih od najljepših božićnih pjesama pod nazivom “Cimet i čaj”. Upravo taj naziv nosi najveći prošlogodišnji božićni hit koji izvodi Osječanka Mia Dimšić, a koji svojom toplinom savršeno opisuje najradosniji kršćanski blagdan. Podsjetimo, njezina pjesma “Cimet i čaj” objavljena je na popularnom albumu “Božićno jutro”. Može se, naravno, pronaći i na ovoj istoimenoj kompilaciji uz još dvadeset hitova, koje izvode razni autori, poput Olivera Dragojevića, Crvene jabuke, Opće Opasnosti, Antonele Doko i Mate Bulića. Poznati pjevači izvode razne skladbe: od tradicionalnih božićnih pjesama kao što su “Narodi nam se”, “Djetešce nam se rodilo” i “U se vrime godišta”, preko prepjeva svjetskih hitova “Sretan Božić svakome”, “Tiha noć”, “Zvončići” ili “All I Want for Christmas Is You”, do autorskih božićnih pjesama koje su s vremenom postale nezaobilazne u blagdansko vrijeme, “Božić bili”, “Bijeli Božić”, “Raduj se cijeli svijete” ili “Božić dolazi”.

Najljepši poklon ovog adventa i nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana upravo je kompilacija “Cimet i čaj” koja je spremna za umatanje u prigodni papir za darove i kratak boravak ispod bora prije nego što se toplim domom raširi miris Božića.

CD “Cimet i čaj” s 21 božićnim hitom možete kupiti u svim prodavaonicama Croatia Recordsa, a uskoro i na najvećim digitalnim platformama.T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike