Autoglas
SUZUKI FAMILY DAY U AUTOMOBILIMA ŠKOJO

Odrasli vozili automobile, a za djecu - videoigrice
Objavljeno 11. prosinca, 2018.

Ugodno je i malima i velikima u subotu bilo u salonu Automobila Škojo, u Ulici borova 1, u industrijskoj zoni u Osijeku. Iako kišna, subota je bila rezervirana za uistinu zabavno druženje i vesela natjecanja s ljudima koji vole, imaju, ili žele imati Suzukija. Suzuki Family Day bio je epicentar idealne zabave za cijelu obitelj. Iz Automobila Škojo pripremili su za najmlađe uzbudljive simulacijske vožnje unutar VR kornera za najmlađe, a tu je njima na usluzi bila i "teta bojalica" koja im je ukrašavala lica i pomagala u bojenju slikovnica. Naravno, tu su bile i stvarne, stručno vođene probne vožnje svih modela Suzukijevih malih i velikih automobila za odrasle posjetitelje.

Iz Automobila Škojo posjetiteljima su pripremili i bogate nagrade. Svi oni koji su sudjelovali u nagradnim igrama konkurirali su za primamljiv Sony Play Station 4, ali i mobitel, smart wach, vikend s Vitarom, S-Crossom ili Swiftom. I dok su se najmlađi odmah oduševili videoigricama, odrasli su ipak više pogledavali prema izloženim automobilima. Osim razgledavanja obnovljene Vitare, S-Crossa i Swifta, u salonu je bio izložen i tek pristigli Suzuki Swift Sport. Riječ je o automobilu koji teži nešto manje od tone, a ima motor od 140 konjskih snaga. Swift Sport je nevjerojatno okretan i brz, jer turbomotor zapremine 1,4 litre jamči strelovita ubrzanja i naročito uvjerljiva međuubrzanja. U to smo se i sami nedavno uspjeli uvjeriti.

Testne vožnje potvrdile su da kupci u Slavoniji i Baranji uistinu vole Vitaru i S-Cross. Kada bi gledali prodaju automobila samo privatnim osobama, a ne ukupno, gdje su tvrtke poput rent-a-cara najveći kupci, Vitara bi bila najprodavaniji automobil u Hrvatskoj. Nova Vitara, ali i S-Cross, to su samo potvrdili. Prema našem mišljenju, omjer uloženog i dobivenog kod Suzukijevih modela je pri vrhu među markama. Prema viđenom u subotu Suzuki Family Day opravdao je očekivanja.M.Bugarić