Osijek
OSJEČKI “DOBRI DUHOVI”

Motomrazovi opet
razveselili sugrađane
Objavljeno 9. prosinca, 2018.
Unatoč kiši i tmurnim oblacima koji su u subotnje jutro “visili” nad glavana Osječana, i ove su godine članovi Moto kluba Osijek svojim brujanjem motora razveselili brojne mališane okupljene na Trgu Ante Starčevića u svojoj tradicionalnoj blagdanskoj manifestaciji – Motomrazovi - koja svake godine grad na Dravi ispuni predblagdasnkim veseljem.

Na radost Osječana koji se svake godine rado dolaze družiti s motoristima u crvenim odijelima "djedice“ i „bakice“ Mraz, najprije su na motociklima prodefilirali ulicama grada Osijeka, a onda su na Trgu Ante Strarčevića darivali djeci slatkiše te im pružili priliku za fotografiranje i druženje u blagdanskom ozračju. Crvenim odijelima na bučnim motorima upravo su se najviše veselili oni najmlađi koji su, unatoč vremenskim uvjetima, strpljivo u središtu Osijeka čekali veselu povorku, a kasnije i red za fotografiranje s jednim od Motomrazova. Nakon jednostanog druženja s građanima na središnjem osječkom trgu Motomrazovi su se uputili prema Pampasu, gdje su posjetiti sajam tehničke kulture Tehnicoolum i postavili svoj štand. Kao i prethodnih 16. godina, ova akcija Moto kluba Osijeka imala je humanitranu notu.

Dan ranije Motomrazovi su posjetili štićenike Dječjeg doma Klasje u Belom Manastiru, Bistrincima, Čepinskim Martincima i Antunovcu, a uoči dolaska na Trg Ante Starčevića bili su i u Domu za odgoj djece i mladež Osijek, i Dječjem domu Klasje Osijek, čijim su štićenicima uz druženje i prigodne darove približili duh Božića.
I.Sl.
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike