Sport
ODBOJKAŠKA SUBOTA U GRADSKOM VRTU

Dvostruki osječko-riječki okršaj
Objavljeno 7. prosinca, 2018.
Nakon mjesec dana izbivanja, osječki odbojkaški ligaši ponovo će bodove tražiti na domaćem parketu. U subotu je na programu dvostruki program u sklopu 10. kola, a u goste stiže dvojac s Kvarnera.

Puno zanimljiviji trebao bi biti superligaški obračun Murse-Osijek i Rijeke (19), jer riječ je o momčadima koje se trenutno nalaze u gornjem domu najjačeg razreda. "Mursaši" su na četvrtom mjestu, Riječani su dva koraka ispred, a ako se zna da je prethodni dvoboj ovih momčadi trajao pet setova, tada je jasno da bi i večeras moglo biti zanimljvo.

- U Rijeci smo izgubili nakon pet setova, zaostajali 0:2 u setovima, ali smo uspjeli doći do boda. Igramo protiv momčadi koja je u dosadašnjem dijelu izgubila samo jednu utakmicu. S druge strane, naš pobjednički niz traje već četiri kola, pokušat ćemo ga i produžiti - priželjkuje trener Mario Teppert. U ostalim susretima sastaju se: Rovinj - Centrometal, Split - Mladost Ribola Kaštela, a odgođeno je Sisak - Mladost (Z).

U Superligi odbojkašica Enna Vukovar domaćin je derbija donjeg doma protiv Marina Kaštela (subota, 19), a ostali parovi su: Kaštela Cemex - Poreč, Mladost - Rijeka CO i Brda - Olimpik.

Na tri boda bi sa sigurnošću trebale računati odbojkašice Osijeka, jer im u goste stiže riječka Drenova, koja u prethodnih devet rundi nije nikoga pobijedila i uspjela osvojiti više od tri seta. Nova Gradiška je u nedjleju (15) u Kostreni, gdje mora slaviti ako želi ostati u utrci za četvrto mjesto. Još se sastaju Split - Zadar i Dinamo - Azena Velika Gorica. N.Benčina
Možda ste propustili...

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

SLAVONSKI OBRAČUN U SUPERSPORT PRVOJ LIGI

U srazu sa susjedima motiv nam je još veći

Najčitanije iz rubrike