Crna kronika
TRAGEDIJA KOD SLATINE

Osječanin poginuo u slijetanju kamiona
Objavljeno 6. prosinca, 2018.
SLATINA

Vozač kamiona iz Osijeka smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak u poslijepodnevnim satima dogodila između mjesta Novi Senkovac i Vraneševci, u blizini Slatine. Policijska uprava virovitičko-podravska kratko je priopćila da se na državnoj cesti D34 dogodila prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Iz za sada nepoznatih razloga vozač kamiona u jednom je trenutku izgubio kontrolu nad upravljačem kamiona, nakon čega je vozilo prešlo u lijevi kolnički trak, a potom i sletjelo s ceste u kanal. Pri tome je došlo do prevrtanja kamiona na bok. Vozači koji su se zatekli na prometnici nedugo nakon tragičnog slijetanja, odmah su o nesreći obavijestili Hitnu pomoć i policiju.

Iako su djelatnici Hitne pomoći iz Slatine brzo došli na mjesto nesreće, vozaču, na žalost, nisu mogli pomoći. Liječnik je samo mogao konstatirati smrt vozača. Očevid na mjestu nesreće obavili su operativci Policijske uprave virovitičko-podravske te će se po njegovom završetku znati točni uzroci koji su doveli do slijetanja kamiona i smrti vozača. Za trajanja očevida promet ovom frekventnom cestom bio je otežan, jer su policajci vozila propuštali naizmjenično u oba smjera.

Dionica između Novog Senkovca i Vraneševaca već je uzimala ljudske živote. Tako je u kolovozu prošle godine u naletu automobila život izgubio 50-godišnji vozač bicikla.
M.Bugarić

 
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike