Osijek
PROMOTIVNA AKCIJA TZ-A I HŽPP-A ZA ADVENT

Jeftinije vlakom u Osijek
Objavljeno 7. prosinca, 2018.
Turistička zajednica grada Osijeka u suradnji s putničkim prijevoznikom HŽPP-om na Željezničkom kolodvoru Osijek predstavila je promotivnu akciju "Vlakom na Advent u Osijeku uz 40 % popusta, pa i više!“ namijenjenu turistima i posjetiteljima tijekom Adventa u Osijeku, za Božić te uoči i nakon Nove godine.

Tijekom trajanja manifestacije Advent u Osijeku i uz Novu godinu, od 6. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019, Turistička zajednica grada Osijeka (TZ Osijek) s putničkim je prijevoznikom HŽPP-om dogovorila mogućnost ostvarenja popusta na povratne karte redovitih vlakova prema Osijeku uz dodatne pogodnosti koje ista karta pruža kod osječkih ugostitelja u restoranima i hotelima. Popust se može ostvariti tako da pri kupnji povratne karte, u kolodvoru udaljenom više od 25 km od Osijeka, putnik naglasi namjeru putovanja na Advent u Osijeku i tako ostvari popust od 40 posto. Da bi se pri povratku osoblju u vlaku mogla potvrditi ostvarena namjena putovanja, povratnu je kartu obavezno tijekom boravka u Osijeku ovjeriti u turističkom infocentru Turističke zajednice grada Osijeka.

Također, ovjerom karte moguće je ostvariti popuste kod osječkih ugostitelja od 25 do čak 40 posto za smještaj i druge usluge. I.Sl.
Možda ste propustili...

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

Najčitanije iz rubrike