Mozaik
NOVA KRALJICA HRVATSKE

Titulu osvojila kći bivše
Kraljice svijeta, Ema Gračan
Objavljeno 6. prosinca, 2018.
Jedan od najstarijih izbora ljepote, Kraljica Hrvatske, održao se u srijedu navečer u Rovinju. Na tom 25. izboru natjecalo se 12 finalistica iz cijele Hrvatske, a titulu najljepše ponijela je Ema Gračan, kći nekadašnje Kraljice svijeta Danijele Gračan.


Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokazuje lijepa Ema Gračan, koja je krenula maminim stopama. Visoka, vitka i plava 18-godišnja Riječanka sredinom lipnja postala je Kraljica Jadrana 2018. na izboru održanom na Rabu, a u srijedu navečer ponijela je titulu nove kraljice Hrvatske. Druga princeza je Klara Krizmanić, a prva princeza je Sonja Lončar. Za njezine dobre gene svakako je zaslužna mama Danijela Gračan, koja je prije 28 godina, jedina s ovih prostora, ponijela titulu kraljice svijeta.


- Voljela bih ići nekamo u inozemstvo i nositi svjetske revije s poznatim modelima - izjavila je Ema, prenosi Tportal. Danijela i suprug Nenad Gračan navodno nisu bili sigurni trebaju li pružiti punu podršku kćeri, važući što joj takav život može donijeti, no na kraju su ipak Emina sreća i izbor prevagnuli - piše Tportal.
Djevojke su se publici predstavile u nekoliko različitih izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama, u raskošnim vjenčanicama te u kupaćim kostimima. Manifestaciju su vodili Mario Sedmak i Mirna Maras, a nastupili su Colonia i Neno Belan. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike