Tehno
ADATA

Predstavljena kartica XPG micro SDXC UHS-I U3 razreda 10
Objavljeno 7. prosinca, 2018.
Ove kartice razreda aplikacijskih performansi 1 (A1) ubrzavaju igre i igranje, ali i brže pokreću aplikacije za Android.


ADATA je predstavio svoje kartice XPG microSDXC UHS-I U3 razreda 10, te kartice razreda aplikacijskih performansi 1 (A1) namijenjene svima koji žive za igranje u pokretu te nude brzinu čitanja do 100 MB/s i pisanja do 85 MB/s, ostvarujući za korisnike trenutačne rezultate uz brži pristup igrama.


Uz brzine čitanja do 100 MB/s i pisanja do 85 MB/s korisnici će uživati u mogućnosti brzog preuzimanja, instalacije i pokretanja igara. Osim kao dodatak prijenosnim igraćim konzolama kao što je Nintendo Switch, kartice XPG microSDXC UHS-I pomažu ubrzati stvari i na pametnim telefonima, tabletima i uređajima za virtualnu stvarnost. U ponudi su kartice kapaciteta 128 GB, 256 GB i 512 GB koje nude proširenje prostora za pohranu sadržaja koji se mogu preuzimati ("downloadable content", DLC), igara koje se mogu preuzimati i još koječega.


Ove kartice razreda aplikacijskih performansi 1 (A1) ubrzavaju igre i igranje, ali i brže pokreću aplikacije za Android. Korisnici operacijskog sustava Android 6.0/7.0 koriste ih kao prilagodljive uređaje za dodatnu internu pohranu kako bi uživali u još glađoj upotrebi aplikacija.


ADATA Technology Co Ltd je tajvanski proizvođač memorijskih i podatkovnih komponenti, osnovan 2001. godine. Glavni artikli su im DRAM moduli, USB stikovi, HDD i SSD, te kartice za mobilne. U posljednje vrijeme proširili su lepezu artikala na robotiku i elektronski pogonjene sisteme. osim toga, prodaju harderske komponente za PC pod imenom XPG. Lani je ADATA bila drugi po redu najveći proizvođač DRAM u svijetu.M.R.
Ove kartice razreda aplikacijskih performansi 1 (A1) ubrzavaju igre i igranje, ali i brže pokreću aplikacije za Android
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike