Tehno
LUDA ZABAVA NETOM PRIJE BOŽIĆA

U Zagreb stižu neka od najvećih imena svjetske DJ scene
Objavljeno 7. prosinca, 2018.
Poznato je da Zagreb voli tulumariti, zato će ludu zabavu i nezaboravne trenutke netom prije Božića omogućiti Mahmut Orhan te svjetski poznati duo iz Francuske – Ofenbach.

Party godine omogućio je Huawei u povodu fantastičnih poslovnih rezultata u 2018. godini u Hrvatskoj. Planetarno popularni DJ-evi rasplesat će publiku u Tvornici kulture 19. prosinca u sklopu Huawei Black and White Partyja.

Mahmut Orhan turski je DJ svijetu poznat po svom hitu Feel, a Ofenbach, koji čine Dorian Lo i Cesar de Rummel, proslavio se sa svima dobrom poznatim elektrohitom Be Mine koji je zauzeo čak 35. mjesto na Billboard Dance/Mix Show Airplay listi. Uz više od 90 milijuna pregleda na YouTubeu za Be Mine, Ofenbach su jedni od najslušanijih DJ-eva na svijetu čije pjesme Around the Fire i najnoviji hit Katchi slušaju milijuni korisnika svaki dan, a posebnu podršku redovno im daju jedni od najpopularnijih DJ-eva današnjice, Robin Schulz i Tiesto. Inovativnim miksom deep housea, groovy indie dancea, uz elemente melodijskih linija turskog kulturnog nasljeđa koje se posebno vidi u njegovu prvom hitu Age of Emotions, Orhan se probio na svjetsku scenu kada je potpisao ugovor s Ultra Recordsom.

Od naših DJ imena, Orhanu i Ofenbachu na pozornici će se pridružiti XO i Aldo Morro, najjača hrvatska imena elektro-pop urbane glazbene scene.

Ulaznice se mogu preuzeti preko Entrio sustava, a prvih tisuću karata Huawei poklanja svojim korisnicima.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike