Tehno
OPENSAP

3 milijuna upisanih polaznika
Objavljeno 7. prosinca, 2018.
Internetska platforma za online učenje openSAP, koja korisnicima nudi besplatne tečajeve iz različitih područja (tzv. MOOC - massive open online courses), dosegnula je tri milijuna upisanih polaznika, objavila je tvrtka SAP, koja stoji iza platforme.


Naime, samo u ovoj godini tim tečajevima pristupilo je više od 700 tisuća novih polaznika, što je do sada najviše od pokretanja platforme.


Približno trećina onih koji su se prijavili tijekom 2018. odabralo je neku od edukacija o najnovijim inovacijama koje se koriste u poslovanju inteligentnih tvrtki. Riječ je o kvalitetnoj poduci u radu s rješenjima kao što su SAP S/4HANA Cloud, SAP Cloud Platform, SAP C/4HANA, SAP HANA Data Management Suite i SAP Leonardo.


“Neprestani rast broja prijava na edukacijske tečajeve na našoj platformi za učenje openSAP dokaz je sve veće potražnje za novim znanjima i sve raširenije svijesti o potrebi cjeloživotnog učenja u današnjim inteligentnim tvrtkama”, izjavio je Bernd Welz, direktor u tvrtki SAP zadužen za razvoj rješenja utemeljenih na znanju. “Sve više tvrtki digitalizira svoje poslovanje te od svojih zaposlenika traži vladanje nizom novih vještina. Zato će potreba za prilagodljivim oblicima obrazovanja i dalje rasti.”


Što se tiče korištenja platforme openSAP u Hrvatskoj, podatci iz godine u godinu upućuju na rast broja korisnika te broja upisanih tečajeva. Tijekom 2018. platforma openSAP imala je 658 registriranih korisnika iz Hrvatske, koji su do danas upisali ukupno 2730 tečajeva.


Također, do kraja ove i početkom iduće godine na platformi openSAP bit će besplatno dostupno nekoliko novih poslovnih tečajeva. Cjelovit popis besplatno dostupnih tečajeva na platformi open SAP može se pronaći ovdje: open.sap.com/courses.M..R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike