TvObzor
FOX LIFE

Borba za pravu ljubav u 4. sezoni serije ‘’Južnjačko srce’’
Objavljeno 7. prosinca, 2018.

Četvrta sezona odlične serije “Južnjačko srce”, koja je s prikazivanjem započela 7. prosinca na kanalu FOX Life, nastavlja pratiti turbulentne odnose između građana šarmantnog gradića Bluebell. Odlična Rachel Bilson, čiju su karijeru gledatelji mogli pratiti od popularne serije “O.C”, utjelovljuje doktoricu Zoe Hart koja se prisilno mora preseliti iz rodnog New Yorka u mali grad u Alabami. Iako u početku potpuno uvjerena kako će njezin boravak biti kratkog trajanja, šarmantni gradić joj se uvukao pod kožu i osvojio srce. Nakon vremena prilagodbe, Zoe razmatra mogućnost da ipak ostane živjeti u toj neobičnoj sredini u kojoj joj je jedan muškarac posebno osvojio srce…

U trećoj sezoni dr. Zoe Hart (Rachel Bilson) bila je u vezi s Joelom (Josh Cooke) i tako nakratko riješila ljubavne zavrzlame koje je izazvala svojim dolaskom u Bluebell. Međutim, novi dečko je izazvao brojne peripetije s obzirom na to da je čovjek iz velikog grada koji se, zbog ljubavi, preselio u provinciju. Stanovnici Bluebella ne vole baš promjene, ali ni ljude iz većih sredina za koje smatraju da im nameću svoj način života i svoje vrijednosti. Na kraju treće sezone, Zoe ipak shvaća da je ljubav njezina života reformirani zločesti dečko Wade Kinsella (Wilson Bethel), a u finalu sezone svoju je ljubav javno obznanila gradiću Bluebell. Nažalost, Wadeovi osjećaji su se promijenili i ne želi dati novu priliku lijepoj doktorici, nego želi krenuti dalje sa svojim životom. Ovakva reakcija, umjesto odustajanja, inspirirala je Zoe na još odlučnije djelovanje.

Na početku četvrte sezone, Zoe svim raspoloživim sredstvima želi dokazati Wadeu svoju ljubav i uvjeriti ga kako su stvoreni jedno za drugo.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike