Regija
DONJA MOTIČINA IZDVOJILA 15.000 KUNA

Novi ormari Općoj županijskoj bolnici
Objavljeno 6. prosinca, 2018.
NAŠICE - U uredu ravnatelja Opće županijske bolnice Našice održana je simbolična primopredaja donacije garderobnih ormara namijenjenih Odjelu fizikalne medicine i rehabilitacije, a koju je osigurala Općina Donja Motičina. Donacija je vrijedna 15.000 kuna, a primopredaji su nazočili ravnatelj OŽB-a Našice, dr. Hrvoje Šimić, voditelj tima fizioterapeuta s Odjela fizikalne medicine i rehabilitacije Stjepan Paska i načelnik Općine Donja Motičina Željko Kovačević.

Ravnatelj bolnice, dr. Hrvoje Šimić, rekao je da je i ova donacija dokaz da lokalna samouprava prepoznaje važnost i vrijednost djelovanja i rada bolnice i njezinih djelatnika. Podsjetio je da su prethodne donacije zaštitne medicinske i nemedicinske odjeće predali Grad Našice i Općina Đurđenovac.

- Na ovaj način pomažu rad bolnice i shvaćaju da se u našičkoj bolnici liječe građani s njihovih područja. Također, priznaju da Opća županijska bolnica kao najveći poslodavac upošljava i ljude s njihovih područja - kazao je dr. Hrvoje Šimić.

Načelnik Željko Kovačević poručio je da će se Općina Donja Motičina uvijek odazivati na pozive i donirati sredstva sukladno sa svojim financijskim mogućnostima.

- Svi trebamo djelovati u stvaranju boljih uvjeta za zaposlenike, pa i korisnike bolnice. Ovo možda jesu skromna sredstava, ali to je ono što smo mi kao općina mogli izdvojiti - naglasio je Kovačević.

Najnovijom donacijom najviše su zadovoljni na Odjelu fizikalne medicine i rehabilitacije, jer, kako je rekao voditelj tima Stjepan Paska, stari garderobni ormari su dotrajali i kvalitetna priprema djelatnika za posao bila je onemogućena. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON VIŠE OD DESETLJEĆA PRIČE

Obilaznica će biti građena sjeverozapadno od grada

2

POSTOLAR MARKO ZIDAR

Od cipela nema zarade, ali radit će dok god može

3

HRVOJE JURIĆ ZA GUINNESSA I HUMANOST

Nakon puta oko svijeta, opremu daje za potrebite